Şimdi Ara

winamp 5.1 enhancer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 saat kadar önce winampın ses kalitesini nasıl artırırım diye sormuştum, sanırım çözdüm. yanıt bu linkte ! indirin, kurun, ses farkını görün. tamamen ücetsiz.

http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=81361

5.1 ses kartınız ve 5.1 speaker setiniz olması lazım sanırım. en iyi ses kalitesi için.

indirin, kurun. winamp ı açın. options/preferences/DSP effects. sonra da sağda açılan büyükçe pencerede enhancer v0.17 üzerine sol tıkla. aynı pencerenin altında görünen configure avtive plugin i sol tıkla. ekranın sol tarafında yeni bir pencere açılır. sol alltaki power ve boost noktalarını sol tıklayıp etken hale getirin. o zaman sesi bi görün!

aklınız karışırsa bana sorun.

kolay gelsin.

saygılar

• Valla bu söylediğin pluginide onun dışındaki bir sürü top rated plugileride kurup denedim ama hiç biri bi işe yaramaz bence çok yapay bir ses üretiyolar tizler acayip yapaylaşıyo baslar idare ediyo bence zaman kaybı.
    ASUS ROG Swift PG279q 27" IPS Monitor - ASUS Maximus Hero VIII Z170 - Intel i7 6700K 4.0GHz CPU - 16GB DDR4 3200MHz Corsair Dominator - EVGA 8GB GeForce GTX 1070 SC GPU - 256GB SanDisk SSD - CREATIVE Sound Blaster ZX Ses Karti --- PEUGEOT 308 1.2 130hp EAT6 Allure - Premium Pack Tekno Gri (2015)
  • Bu konuda en iyi program DFX dir. Diğer programlar zaman kaybı bence.

http://www.fxsound.com/dfx/pages/download/index.php?vendor=0&subvendor=0&plus=0

Winamp ve Windows Media Player için ayrı sürümleri var. İlaç gerekirse pm at.

• quote:

Orjinalden alıntı: ermanTR

Bu konuda en iyi program DFX dir. Diğer programlar zaman kaybı bence.

http://www.fxsound.com/dfx/pages/download/index.php?vendor=0&subvendor=0&plus=0

Winamp ve Windows Media Player için ayrı sürümleri var. İlaç gerekirse pm at.

• erman bey,

dfx için emial attışsınız. çok teşekkür.

ancak anlamadım.

c/windows/ststem32/dfx bilmem neyin içine ilaci at demişsiniz. dfx...13 dll gibi bişi bulamdım. 11 li bişi var. oraya mı atim? evetse, bu 11 li yeri nasıl açarim. uygun program ara gibi bişi çıkıyor sol tıkladığımda.

imdat!
  • dfxg.....dll system32 nin içinde bir dosya var ilacı ona yönlendir çalıştır. adı 11 12 13 falan olabilir farketmez.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.