Şimdi Ara

Win8-Win7 docklu tablet önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: HarryBlade

Notebooktan sıkıldım taşıması zor.

http://www.vatanbilgisayar.com/Tabletler/samsung-xe500t1c-h01tr-xe500t1c-ativ-mavi-atom-z2760m-18ghz-2gb-ddr2-64gb-116-intel-docking-win8/productdetails.aspx?I_ID=64204

Bu cihaz gibi bir tablet önerisi bekliyorum.

Eğer klavyeli olarak taşıyacaksan o tablette notebook kıvamına gelir. Bunu öneririm klavyeli olarak.

http://www.vatanbilgisayar.com/Tabletler/acer-w510-w510-intel-atom-z2760-18-ghz--2gb--64gb-101-intel-graphics-3650-bt-cam-win8/productdetails.aspx?I_ID=64021

Yalnız işlemcisi çok kuvvetli değil.

• samsungtan üstünlüğü?
  • quote:

samsungtan üstünlüğü?

Yok. Sadece daha kibar ve klavyesi ile birlikte 14 saate yakın şarjsız kullanım. Burdan kıyaslayabilirsin.

http://versusio.com/tr/samsung-ativ-smart-pc-500t-64gb-vs-acer-iconia-w510-1666
  • Ben kaba bir insanım. Acerin garantisi nasıldır ? Burda başarıya götürebiliyorum direk.
  • quote:

Ben kaba bir insanım. Acerin garantisi nasıldır ? Burda başarıya götürebiliyorum direk.

acer hiç kullanmadım ama sorun çıkıcağını sanmam...
  • arkadaşlar bu tablet hakkında görüşleriniz nedir? almayı düşünüyorum

özellikleri :

İşletim Sistemi Windows 8 Pro (64-bit)
    İşlemci Intel Core i5 Processor 3337U (2.6 GHz'e kadar yükseltilebilir, 3 MB L3 Cache)
    Dahili Hafıza 128 GB SSD
    3G Yok
    Bluetooth Var
    Wi-Fi 802.11 a/b/g/n
    Kamera Var
    Ekran Boyutu 11.6''
    Ekran Çözünürlüğü 1920 x 1080
    Pil Li-Polymer 4850 mAh
    Ağırlık (gr) 970 gr
    Kılıf Var
    Renk Gümüş

http://www.n11.com/acer-iconia-w700p-core-i5-3337u-4gb-128gb-116-win8-ntl0rey003-P12904386

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: chiefmate

arkadaşlar bu tablet hakkında görüşleriniz nedir? almayı düşünüyorum

özellikleri :

İşlemci Intel Core i5 Processor 3337U (2.6 GHz'e kadar yükseltilebilir, 3 MB L3 Cache)
    Dahili Hafıza 128 GB SSD
    3G Yok
    Bluetooth Var
    Wi-Fi 802.11 a/b/g/n
    Kamera Var
    Ekran Boyutu 11.6''
    Pil Li-Polymer 4850 mAh
    Ağırlık (gr) 970 gr
    Kılıf Var
    Renk Gümüş

http://www.n11.com/acer-iconia-w700p-core-i5-3337u-4gb-128gb-116-win8-ntl0rey003-P12904386

3g nasıl koymazlar böyle bir cihaza anlamam. Fiyat azıcık fazla. Şu gün al deseler bu cihazı alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

quote:

Orijinalden alıntı: chiefmate

arkadaşlar bu tablet hakkında görüşleriniz nedir? almayı düşünüyorum

özellikleri :

Dahili Hafıza 128 GB SSD
    3G Yok
    Bluetooth Var
    Wi-Fi 802.11 a/b/g/n
    Kamera Var
    Ekran Boyutu 11.6''
    Pil Li-Polymer 4850 mAh
    Ağırlık (gr) 970 gr
    Kılıf Var
    Renk Gümüş

3g nasıl koymazlar böyle bir cihaza anlamam. Fiyat azıcık fazla. Şu gün al deseler bu cihazı alırım

3G pek kullanmıyorum gerektigi zamanda zaten galaxy note dan interneti laptopa veriyorum wireless le.bu tableti tavsiye ediyormusunuz?

• Fiyat uygunsa cihaz on numara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xit n attığı tabletten yazıyrum şu anda. 1300 liraya hiç düşünme al derim. bu formfaktörde daha iyisi yok. aktif styluss desteği yok ancak 150liraya bi wacom bamboo pen alabilirsin ekstrandan 300 lira fark ödemene gerek yok...
  • acer w700 ü i3 işlemcilisini vatanda dün bir hayli denedim, klavyeli dockuyla beraber 1670 tl gibi bi fiyatı vardı..
    bunun artısı 128 gb ssd ve i5, arada o kadar farka değer bi performans farkı var mıdır?
  • performans farkı çok çok fazla ama şarj ömrü 4 de bire iniyor
  • Pek bir seçenek yok sanırım.
  • bende uzun zamandır araştırdığım için öğrendiklerimi paylaşayım özetle. Öncelikle bende bu cihazı takip ediyorum i5 olması çok iyi olur. Aslında işlemciden çok burada en önemli özellik 128 ssd olması. bir kullanıcı i3 lü 64 ssd li modeli almış . Wİndows 8 30 Gb tutuyormuş zaten. birde heveslenip oyun yüklemiş 15 gb. kalmış 15 gd . iki film atsan sağlam bitti gitti . o yüzden 128 ssd kesinlikle şart . i3 ün 128 ssd si olmadığı için ya bekle derim yada dışardan getirt.

2. önemli unsur ise normal laptoptan sıkıldıysan ( mobilite zorluğundan) benim gibi Atom işlemciden yani o Samsung ATİV den uzak dur . Atom işlemci performansı çok düşük. Ama onunda pil performansı müthiş . tek bilgisayar kullanmam dersen git Atom işlemcili al dışarda Tableti işte evde eski laptopa devam :)

i5 - i3 işlemcilerin şarj süresi 5-6 saati geçmiyormuş.

Acer almıştım 7-8 sene evvel . ofiste hala canavar gibi çalışıyor . Bir çok arkadaşım memnun Acer'den . Yalnız sesi pek çıkmaz bunların . Kullanıcı yorumlarındada çok ses yüksek değil der haberin olsun.

ben araştırma yaprken entersan bir cihaz daha gördüm. Aspire P3. ay sonu çıkacakmış . bekleyip bunuda görmek lazım .

• amerika fiyatı 800 usd uygun gözüküyor bakmak lazım.. atom zaten kullandım çok kısa süre de olsa
    beğenmedim ondan dolayı min i3 bakmak istiyorum ama ssd olayını düşünmemiştim..
  • yardımcı olabildiysem ne mutlu . Bende ay sonu Hong Kong a gideceğim araştırıyorum hızla . Aspire P3 mantıklı duruyor . Ancak umarım çıkartırlar ay sonuna . sanırım daha çıkmamış .
  • Hocam aynen evde notebook işte tablet :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.