Şimdi Ara

Win8 tabletler beklenmeli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung note 10.1 tablet almayı düşünüyordum fakat win8'li tabletlerin daha yeni yeni piyasaya sürüldüğünü gördüm. 1 sene bekleyip win8 tablet mi alsam?

Bir de şunu soracağım, Android tabletlerde office programlarını açabiliyoruz fakat düzenleyemiyoruz. Win8 tabletler de office programlarını düzenleyebilir miyiz?

Son olarak atıyorum bir autocad programını Win8 tablete yükleyebilir miyiz normal bir pc ye yükler gibi? (Kaldırıp kaldırmayacağını sormuyorum.yükleyebilir miyiz?) Yani demek istediğim Win8 tablete birşeyler yüklemek için , yüklediğimiz şeyin uzantısının olması gerekir mi? Demek istediğimi tam olarak anlatamadım umarım anlamışsınızdır.

• up
  • Autocad benzeri programları ancak İntel işlemcili versiyonlara yükleyebilirsiniz. Surface Pro, Samsung Ativ Pro, Asus Transformer Book gibi..

Bence Windows 8 tabletler piyasadaki en iyi iş odaklı tablet olacak. Bir çıksa artık.... ( Samsung Ativ pro şu anda piyasada )
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercanfx

Autocad benzeri programları ancak İntel işlemcili versiyonlara yükleyebilirsiniz. Surface Pro, Samsung Ativ Pro, Asus Transformer Book gibi..

Bence Windows 8 tabletler piyasadaki en iyi iş odaklı tablet olacak. Bir çıksa artık.... ( Samsung Ativ pro şu anda piyasada )

teşekkürler. Ativ pro beni rahat 2-3 yıl idare eder diye düşünüyordum ama çok pahallı şuan.
  • teşekkürler.
    Bende win8 tablet almaya karar verdim. Fiyatların düşmesini bekleyeceğim. Yaza doğru veya yazın almayı düşünüyorum bakalım.
  • BEKLEYİN...... WİNDOWS 8 İÇİN TASARLANIP ÜRETİLMİŞ PC'LER GELİYORLAR.....

https://www.youtube.com/watch?v=AuX6-wlun_Y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 10 Ocak 2013; 16:59:53 >
  • Samsung note 10.1 tablet almayı düşünüyordum fakat win8'li tabletlerin daha yeni yeni piyasaya sürüldüğünü gördüm. 1 sene bekleyip win8 tablet mi alsam?

Bir de şunu soracağım, Android tabletlerde office programlarını açabiliyoruz fakat düzenleyemiyoruz. Win8 tabletler de office programlarını düzenleyebilir miyiz?

Son olarak atıyorum bir autocad programını Win8 tablete yükleyebilir miyiz normal bir pc ye yükler gibi? (Kaldırıp kaldırmayacağını sormuyorum.yükleyebilir miyiz?) Yani demek istediğim Win8 tablete birşeyler yüklemek için , yüklediğimiz şeyin uzantısının olması gerekir mi? Demek istediğimi tam olarak anlatamadım umarım anlamışsınızdır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad mi macbook mu?
    7 yıl önce açıldı
    Linux mu Android mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: musafunal

Samsung note 10.1 tablet almayı düşünüyordum fakat win8'li tabletlerin daha yeni yeni piyasaya sürüldüğünü gördüm. 1 sene bekleyip win8 tablet mi alsam?

şu anda da piyasada win8 işletim sistemli tabletler var....
    win8 rt işletim sistemli olanlar ucuz ve birde win8 pro kullanan ve i5 işlemcili canavar tabletler var... ama fiyatlarda canavar
    darty e mediamarkt vatanbilgisayar gibi mağazalara filan gidin win8 li tabletleri inceleyin...
    yukarıdaki video da daha süper cihazlar gelecek onun haberi var....

win8 de evdeki masaüstü gibi microsoft office yükleyip açabiliyor işliyor va kayıt ediyorsunuz... yani evdeki veya işteki masaüstünden bir farkı yok...

evet i5 işlemcili bir win8 pro tablette autocad yükler ve paşalar gibi çalışabilirsiniz....
    samsung ativ smart pc pro pro tablet incelemelerini okuyun.... bu samsung kadar performanslı ama ucuz tablet geliyor yakında türkiyeye....

http://www.teknoseyir.com/76357/samsung-ativ-smart-pc-pro-incelemesi/ buradaki video yu izleyin

http://forum.donanimhaber.com/m_68659376/tm.htm

• @DoSöDoKöKo

Hocam cevap için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

@DoSöDoKöKo

Hocam cevap için teşekkürler.

hocam win8 pro dan şaşma hayırlısı olsun... keyifle....
  • Bencede win8 tabletler tercih edilmeli
  • Bende şu anda mini win xp yüklü bilgisayar var. Tabletimde vardı. Ancak android tabletler açıkcası internete girmekten,oyun oynamaktan başka pek bi işe yaramıyor. Yani illa bi windows yüklü bilgisayar (küçük bile olsa) başka gerçekten. Örneğin tam sürüm bir office yüklersin bu bile bence windows seçmek için yeterli. Androidde de ofis var ama belgeleri görmekten başka bir şey yapamıyorsun. Yani windows gibi tam olarak herşeyiyle kullanamıyorsun, bunun gibi androide çıkan her program windows'a göre hep kısıtlanmış oluyor.
    Forever windows
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem077

Bende şu anda mini win xp yüklü bilgisayar var. Tabletimde vardı. Ancak android tabletler açıkcası internete girmekten,oyun oynamaktan başka pek bi işe yaramıyor. Yani illa bi windows yüklü bilgisayar (küçük bile olsa) başka gerçekten. Örneğin tam sürüm bir office yüklersin bu bile bence windows seçmek için yeterli. Androidde de ofis var ama belgeleri görmekten başka bir şey yapamıyorsun. Yani windows gibi tam olarak herşeyiyle kullanamıyorsun, bunun gibi androide çıkan her program windows'a göre hep kısıtlanmış oluyor.
    Forever windows

kaç yıldır android kullanıyorum hep sorun hep sorun ve sorunarı çözerken kullandığım metotları anyamamak beni deli ediyor.

şimdi tablet alacağım android mi win8 mi yine kafayı yedim
    şöyle bir kaç model olsa tr de

kapasitif ips ekran +tam boy usb +5 saatten fazla şarj + max 800lira para (w510 var ancak onda da usb yok tam boy olması benim için çok önemli yanımda bir de kablo taşımak istemiyorum )
    http://www.aliexpress.com/item/In-Stock-10-1-Livefan-F1-Windows-Tablet-PC-Multi-point-Capacitive-Screen-Dual-Core/701101870.html

windows candır. win8 olsa bile

• bana netcad veya autocad yükleyebileceğim bir tablet önerebilirmisiniz kısa zaman içerisinde karar vermem gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haxenkoff

Win8 tablet almanı öneririm. Windows altında çoğu programı açabildiğin için bir çok alternatif mevcut.

tam da bunu söylemek için gelmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailcbk

Windows 8 olması güzel bence gayet iyi http://www.netsiparis.com/detay/38561020359/ASUS-VIVOTAB-ME400C-1A039W-Z2760-18GHZ-2GB-64GB-101-W8

net siparis urun satis sorumlusu musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

quote:

Windows 8 olması güzel bence gayet iyi http://www.netsiparis.com/detay/38561020359/ASUS-VIVOTAB-ME400C-1A039W-Z2760-18GHZ-2GB-64GB-101-W8

net siparis urun satis sorumlusu musunuz?

dostum ne alakası var heryerden alabilir ben ordan ozelliklerine bakabilmesi için attım bu linki ayrıca alışveriş sitelerinden alışveriş yapmadan once akakce ve ucuzu gibi sitelere bakmakta yarar var.

• quote:

birde bunlarda 3G yok o yönden kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailcbk -- 11 Şubat 2013; 13:13:48 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.