Şimdi Ara

WİN8.1 GÜNCELLEME YAPTI LAPTOP İPTAL.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar, sorun çok net aslında. uptade yapayım mı dedi. yap dedim. Makinanın anası ağladı. 3310 telefona win8 kurmuş gibiyim. hiçbir işlem yapmıyor. bir klasore girmek için enaz üç kez donuyor bekliyor vs.
    sistemim çok iyi aslında ( i5 1.7, 8ddr, 2gb gforce 1 tb vs.. ) Win 7 ye döneyim dedim. eufi gpt.. 10 milyon derdi var. yapamadım. bari eski hızlı haline dönse bilgisayar..

    ilginize şimdiden tesekkurler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yahya_EKE -- 15 Şubat 2015; 10:15:10 >



  • update yapma ile PC nin anası ağlamaz
    senin başka derdin var

    Burda yazılanları guzelce oku anla ve uygula

    Ayrıca O pc ye SSD al yazık olur donanıma..

    http://www.enpedi.com/2012/12/uefi-nedir-windows-7-ve-windows-8-uefi.html
  • update den evvel çok iyiydi. update yaptı. ardından da ekran kartınını güncelledi. (sıralamasını tam hatırlamıyorum) ve problem başladı..

    ssd haricen satılıyor mu..
  • Aynı güncelleme sorununu bende yaşadım. Sorun HDD ile alakalı, bu windows 8 işletim sistemi SSD ile daha stabil çalıştığı için, HDD ile pek stabil çalışmıyor.
    Bir kaç sefer disk temizleme ve birleştirme yapınca sorun çözüldü. Sanırım diskin içinde bazı atması gereken dosyaları SSD gibi atamadığı için kafası karışıyor ve böyle sorunlara sebep oluyor diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar sorunu çözemeyince recovery yaptım. yine eskisi gibi hızlandı. taa ki esed nod32 8 i kurana kadar. kurar kurmaz önceki perişan haline geri döndü. tabii ki hemen kaldırmaya çalıştım ama. sistemdeki tek yönetici olmama ve baska hesap olmamasına ragmen system in bana izin vermesi gerektigiini söylüyorum ve programın kendi uninstal dosyası dahil hiçbir şekilde kaldırmama müsade etmiyor. 3 gündür ugrasıyorum. herhalde yine recovery yapıp bu berbat programdan öylece kurtulabileceğim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.