Şimdi Ara

Win7 Kablosuz PC'den Win10 Kablolu Pc'ye internet aktarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kuzenlerim ile Hamachi ağı kurup "Terraria" oynayacaktım.
    Kuzenlerimin Win7 bir Laptopu ve Win10 bir Masaüstü PC'si vardı.
    Laptopta ağı kurup beraber oynadık. Aklıma onlar ile toplu olarak daha fazla kişi ile oynamak istedim. Neyse Masaüstü PC'nin Ethernet kartı/Kablosuz Alıcısı yok. Vardı ama kırılmış(USB'si). Ben de LAN kablosu kullanarak nasıl olur da LAPTOP'taki interneti Masaüstü PC'ye aktarırım? diye kendime sordum. Bir kaç forum okudum fakat fayda vermediler. Hepsi benim istediğimin tam tersi olan HotSpot ayarlamaydı. YArdımcı Olursanız sevinirim.
    (NOT: Hamachi ağını değil normal interneti aktaracağım.)
    Edit:
    (NOT2: Bu işi yaklaşık 1600 Km uzaktan yapacağız Eskişehir-Trabzon arası)
    (NOT3: Bu işlerden hiç mi hiç anlamam sadece hamachi server kurup oynamayı biliyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahfuba -- 17 Haziran 2020; 20:34:27 >

• Merhabalar yaklaşık 4 gündür bekliyorum maalesef yanıt yok lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahfuba -- 17 Haziran 2020; 20:32:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar 1 hafta oldu lütfen acil değil ama ihtiyacım var
  • Laptopta internete nasıl bağlanıyorsun? Normal interneti bilinen yöntemlerle 1600 km uzağa taşıyamazsın. Senin evinde bir network varsa evindeki hamachi'ye bağlanılır ve konu kapanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım yanlış anladınız, istediğim kuzenlerimin evindeki internet. Eğer olursa onlara ben müdahale edemeyeceğim. O anlamda. Birbirimize hamachi üzerinden bağlanıyoruz. Yani ev içerisinde bu nasıl olur onu soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahfuba -- 22 Haziran 2020; 10:52:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok basit bir çözümü var :)
    Ağ ve paylaşım merkezi > bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin e geliyoruz
    Kablosuz bağdaştırıcıya sağ tık özellikler
    Açılan pencerede paylaşım sekmesine geliyoruz
    Bu penceredeki 2 kutucuğu da tikliyoruz
    Ev ağı bağlantısı yazan yerdeki seçim kısmından Kablolu(ethernet) bağdaştırıcısını seçiyoruz
    Yine aynı penceredeki Ayarlar butonuna tıklayıp açılan penceredeki tüm kutucukları tikleyip tamam butonuna basarak tüm pencereleri kapatıyoruz.
    Yukarıdaki işlemleri sorunsuz yapıp Ethernet kablosunu her iki bilgisayara da bağladığınızda internet aktarılmış olacak.
    Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodos denizcisi -- 28 Haziran 2020; 2:0:30 >
  • Win7 Kablosuz PC'den Win10 Kablolu Pc'ye internet aktarımı Burada da görüldüğü gibi seçim ekranı değil TextBox var. Ve değiştiremiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ahfuba kullanıcısına yanıt
    Tek seçenek yerel ağ bağlantısı (ethernet bağdaştıcısı) olduğu için seçim ekranı çıkmıyor.
    'Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin' ekranında sadece 2 adet bağdaştırıcı (Yerel Ağ Bağlantısı ve Kablosuz Ağ Bağlantısı) bulunuyor ise seçim yapamamanız normal.
    Bu şekilde ayarladığınızda paylaşım yapacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lodos denizcisi -- 30 Haziran 2020; 0:56:53 >
  • Win7 Kablosuz PC'den Win10 Kablolu Pc'ye internet aktarımı Dediğiniz iki ağda var, fakat yinede çıkmıyor. Aslında yeni bir cihaz satın almışlar sorunumuz çözüldü. Bu konu yinede çözülürse sevinirim merak ediyorum çünkü
  • ahfuba kullanıcısına yanıt
    ben hala bu şekilde paylaşım yapacağını düşünüyorum.
    Ama isterseniz kablosuz bağdaştırıcısının driver ını güncelleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.