Şimdi Ara

Win7.iso sorunu lutfen bakin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar win7.iso yu pcmde bulamiyorum. pcm hp ingilizce. amerikadan geldi bulamiyorum biri bana linkini atabilirmi haziri varsa acil lazim format icin. ozel mesaj veya konu altina

• win7 ise update ile tr dil yükleyebilirsin. win7 değilse win7 nin ingilizcesi için direk linkler mevcut internette. tr dil paketini de update ile yüklersin.
  • Windows7 ama win7.iso yok pcmde bulamiyorum bunun bi linki falan yokmu indirmek icin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: @BaraN@

Windows7 ama win7.iso yok pcmde bulamiyorum bunun bi linki falan yokmu indirmek icin ?

Aşağıdaki linkten önce aradığınız isoyu bulun : sonra sha1 değerini google a yazın. Kurulu PC de iso kalıbı olmaz.

http://msdn.microsoft.com/tr-tr/subscriptions/downloads/default%28en-us%29.aspx?pv=36:350#searchTerm=&ProductFamilyId=350&Languages=en&PageSize=10&PageIndex=0&FileId=0

• arkadasim fotograf veya video yaparmisin boyle sey hakkinda bilgim yok daha 13 yasinda cocugum amcam yapiyodu oda yok baya bi gelmicek formatlamam lazim cok pahali 30 tl
  • 13 yaş ha. neyse.

format atmana gerek yok.aşağıyı incele.

http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows/downloads/install-languages-with-windows-update
  • arkadaşımızın dille ilgili bi sorunu yok ki? format atmak istiyor.
  • evet dil onemli degildi ama cevirebilirim sorunum win7.iso ile ilgili format atmam lazim acilen pc okadar donuyoki 10 resetlemede 1 aciliyor
  • ya nlr biriniz yardim etsinnnn.. 25 30 tl veremem acil
  • acil cevapppppp
  • Elindeki bilgisayarın yeni ise yenilerde diske gerek kalmadan format atılabiliyor, çünkü mutlaka içinde recovery bölümü vardır, oradan formatlayabilirsin. HP kullanmadığımdan nasıl yapacağını tarif edemiyorum kullanma kılavuzuna bak veya bilgisayarının modelini yaz nasıl yapıldığını bilenler yardımcı olur.
  • kac gunden beri evde degildim ole bisi var bakarim saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.