Şimdi Ara

win7 için kaç bit seçeneğini seçmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar windows xp den windows7 ye geçmeyi planlıyorum. internetten gerekli dosyayı cd ye yazdırdım ama iki tane dosya var. 32 bit ve 64 bit
    tabiki 64bit olanı yüklemek istiyorum ama uyumlumu değilmi bilemiyorum.. işlemcim INTEL CORE 2 DUO E6550
    bilgisayarım-sağ tık-özellikler ve sistem yazısının altında 64bit filan yazmıyor.. neye bağlı bu 32 yada 64 bit.. araştırdım içinden çıkamadım.. yardım bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

edit: anakartın markasını filan unuttum everesti deneyim dedim bilinmiyor yazıyor.. ama veri yolu genişliği 64 bit yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedinumara -- 20 Mayıs 2011; 16:24:50 >

• tabiki 32 bit
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut.afsar

tabiki 32 bit

neden 64 bit kullanamıyorum ki?
  • 1.si sistemin iyi ama win7 64 bit te sorun cıkarması yuksek
    2.si suan win 7 64 bit için uyumsuz programların sayısı cok fazla
    3.sü profesyonel bir kullanıcıysan(PROGRAMCI WEB PROGRAMCI V.s) daha once baska işletim sistemlerinin veya win7 nin 32 bitlerinde çalıstıysan şimdi o calısmaların 64 bitte büyük sorunlar cıkartır
  • quote:

1.si sistemin iyi ama win7 64 bit te sorun cıkarması yuksek
    2.si suan win 7 64 bit için uyumsuz programların sayısı cok fazla
    3.sü profesyonel bir kullanıcıysan(PROGRAMCI WEB PROGRAMCI V.s) daha once baska işletim sistemlerinin veya win7 nin 32 bitlerinde çalıstıysan şimdi o calısmaların 64 bitte büyük sorunlar cıkartır

hmm anlıyorum.. çok teşekkür ederim bilgi için.. son olarak peki xp de 64 bit kullanabilir miyim?
  • ewt ama xp nin 64 bit olayı avantajlı bir olay degil---ayrıca sistemin 7 ye uyumlu---boyle sistemler iyi dir die XP daha hızlı calısır dusuncesi var--halbuki öyle degil sisteme gore işletim sistemi yuklemek lasım oyle daha iyi performans saglanır--senin sistem win 7 32 bit i cok rahat uygulayabilecek bir sistem ayrıca 64 bit te neden bu kadar ısrarcısın bilmiyorum ama win7 32 bit le winxp 64 ile ne yapacaksan yapabılırsın...ha su var dedım ya sistemin win 7 yi gerektırıyor mesela seneye win 8 cıkıcak ozaman zorlanır işte ama sistemin 7 ye gore
  • quote:

ewt ama xp nin 64 bit olayı avantajlı bir olay degil---ayrıca sistemin 7 ye uyumlu---boyle sistemler iyi dir die XP daha hızlı calısır dusuncesi var--halbuki öyle degil sisteme gore işletim sistemi yuklemek lasım oyle daha iyi performans saglanır--senin sistem win 7 32 bit i cok rahat uygulayabilecek bir sistem ayrıca 64 bit te neden bu kadar ısrarcısın bilmiyorum ama win7 32 bit le winxp 64 ile ne yapacaksan yapabılırsın...ha su var dedım ya sistemin win 7 yi gerektırıyor mesela seneye win 8 cıkıcak ozaman zorlanır işte ama sistemin 7 ye gore

tüm cevaplar için teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz. yavaş yavaş hazırlanıyım format için..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaç gb reminiz var işlemciniz Çift çekirdek reminizi yüksek Tutup 64 bit işletim sistemi kullanmanızı tavsiye ederim ben 3 yıldır 64 bit ciyim 32 bit işletim sisteminden %50 daha performanlı ve hızlı çalışıyor sade eskiden Driver program bulması zordu 64 bit'e ama şimdik öyle değil artık tüm download sitelerde mevcut.
    Windows Xp Pro. sp3 den, hızlı Windows 7 Ultimate X64 sp1 bence sp 2 den sonra Vista gibi işi bozuyor windows mavi ekranlar çoğalıyor vista gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

Kaç gb reminiz var işlemciniz Çift çekirdek reminizi yüksek Tutup 64 bit işletim sistemi kullanmanızı tavsiye ederim ben 3 yıldır 64 bit ciyim 32 bit işletim sisteminden %50 daha performanlı ve hızlı çalışıyor sade eskiden Driver program bulması zordu 64 bit'e ama şimdik öyle değil artık tüm download sitelerde mevcut.
    Windows Xp Pro. sp3 den, hızlı Windows 7 Ultimate X64 sp1 bence sp 2 den sonra Vista gibi işi bozuyor windows mavi ekranlar çoğalıyor vista gibi.

3gb ram var. amacım zaten sistemin daha stabil çalışması.. ama bazı yükleyeceklerim 64 bit için uyumluluk listesinde yoksa mecburen yine 32 bit yükleyeceğim.
  • 4 Gb ram altına 64 bit önerilmez...iyi performans alamazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.