Şimdi Ara

win7 den xp ye geçişte sorun yaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkaraşlar eski anakartım varken ekran kartımı degiştirmiştim format atmadım sonra anakartıda degiştirdim yine format atmadan çalıştı ama artık format zamanı geldi :) ve win7 kuruluydu tekrar win7 yi kurdum ancak bazı programları kullanıyorum ve bunlar win7 de çalışmıyor şimdi xp ye geçiş yapacagım ancak cd yi takıp ön yükleme için bir tuşa bastıgımda ekran öylece kalıyor dahada ileriye gitmiyor anakartım gigabyte ma770-ud3 sizce nasıl format atacagım ?

• cd'de bir sorun var gibi başka bir cd ile tekrar deneyin.
  • bu denedigim 2. cd malesef acaba harddisk i çıkartsam sonra tekrar taksam olurmu ? acana win7 ile ilgili bir sorunmu
  • başka bir çözümü olan yokmu ?
  • harddisk sata mı? xp'ye sata driver gömmeniz lazım yoksa harddisk'i tanımadığından hata veriyor. yani en azından ben bu sebeple xp yükleyememiştim.
    -harddisk win7'de sorun çıkartmıyorsa sağlamdır, isterseniz hdd tune gibi bir programla bad sector araması yapın
    -kullandığınız cd'yi başka bir bilgisayarda deneyin, özellikle pata ve sata harddisk'i bulunan, format atma ekranına kadar geliyorsa, yüklemeye başlayabiliyorsanız cd'de sorun yoktur herhalde.
  • evet harddisk in sata2 500gb wd black daha 2 aylık hdd bad sector olucagını zannetmiyorum
  • internette xp cd'sine driver gömme diye ararsanız, gerekli programların da indirilmesi dahil sata tanıyan yeni bir xp cd ile yüklemeye başlamanız en fazla yarım saat sürer, umarım bu sorununuzu çözer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    win 7 de internet kesilme sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.