Şimdi Ara

Win7 açılıyor diyor ve ondan sonra ekran kararıyor ACİL YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar azönce film izliyordum filmi durdurdum bir ara verdim ve arkadan firefoxdan forumda konulara bakıyordum öyle tam bir konuyu açtım ve ekran karardı sanki monitörün ışığı bilgisayar açık değilmiş gibi yanıp sönmeye başladı hiçbirşey yapamıyordum ve resete bastım ondan sonra bilgisayarı normal şekilde açınca yine aynısı oluyor win7 sesi geliyor ama görüntü yok monitörün ışığı yanıp sönüyor. Güvenli modda açtığımda açılıyor bilgisayar şuan yaptığım gibi. Biryerde ekran kartının bozulmuş olucağını duydumda bugün ne ekran kartını güncelledim nede başka bişeyi azöncede sadece film izliyordum neden böyle birşey olsun ki ? Ekran kartının driveriyle ilgili bir sıkıntı olabilir mi acaba ? Bilgisayarı 2 gün önceki güncellemeye geri yükledim ancak düzelmedi problemim. Acil yardımınıza ihtiyacım var lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim.

• 2-3 gün önce benzer durum olmuştu ancak görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bundan kurtuldu diyip düzelmişti kendi kendine.
  • Normal şekilde açamayınca güvenli modda açtığımda şöyle bir pencere açılıyor

Windows beklenmeyen bir kapatmadan kurtardı

Windows soruna çevrimiçi çözüm arıyabilir. diyor ve altta sorun ayrıltılarında

Sorun imzası:
    Sorunlu Olay Adı: BlueScreen
    OS Sürümü: 6.1.7601.2.1.0.256.1
    Yerel Kimlik: 1055

Sorun hakkında ek bilgiler:
    BCCode: 116
    BCP1: FFFFFA8005520010
    BCP2: FFFFF8800F25B6E8
    BCP3: 0000000000000000
    BCP4: 000000000000000D
    OS Version: 6_1_7601
    Service Pack: 1_0
    Product: 256_1

Sorunu açıklamaya yardımcı olan dosyalar:
    C:\Windows\Minidump\091011-19687-01.dmp
    C:\Users\Dozturk\AppData\Local\Temp\WER-45489-0.sysdata.xml

Çevrimiçi gizlilik bildirimimizi okuyun:
    http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x041f

Çevrimiçi gizlilik bildirimi yoksa, lütfen çevrimdışı gizlilik bildirimimizi okuyun:
    C:\Windows\system32\tr-TR\erofflps.txt

yazıyor ne yapabilirim yok mu yardımcı olabilicek hiçkimse.

• Sorun şuan için çözüldü.

Ekran kartı driverim en güncel sürümü olsa bile güvenli modda açıp nvidianın driverini sildim ardından bir restart attım ve driver yokken bilgisayar güvenlik moduna gerek kalmadan açıldı. win7 otomatik yüklüyor ancak baktım ki o eski sürümünü yüklüyor onu iptal ettim ben kendim elimle önceden indirdiğim güncel driveri kurdum bilgisayarı yeniden başlattım ancak sorun devam ediyordu açılmıyordu. Sonra bilgisayarı kapattım fişide çıkardım kasayı açtım kontrol ettim falan hiç işe yarıyacağını düşünmesemde ekran kartında 2 tane dvi portu var takılı olduğu dvi dan çıkardım yanındakine taktım ve bilgisayarı açtığımda gayet normal açıldı. Kapattım diğer porta tekrar taktım yine normalce açıldı büyük ihtimal o portlarla ilgili değil ancak bana öyle denk geldi belkide işe yaramıştır. Şuan için çözüldü tekrarlamaz inşallah sıkıntı. Bu problemi yaşıyacak arkadaşlarada yardımcı olur umarım tecrübem.

• ben firefox kullanırken görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti yazısını 6 aydır alıyorum crome kullan güncel driver var bende ff ile alakalı 6 kurulu sanırım 3 yada 4 sürümünden sonra başladı bendede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haiko de Poel, jr

ben firefox kullanırken görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti yazısını 6 aydır alıyorum crome kullan güncel driver var bende ff ile alakalı 6 kurulu sanırım 3 yada 4 sürümünden sonra başladı bendede

6 kurulu evet de bende son ilk defa bikaç gün önce oldu ama ekran geri geldi şimdi tekrar oldu ve bu kadar uğraştırdı işte
  • ben sürekli ff kullanıyorum ama alıştım hataya günde 3 öğün veriyor kerata bir ara 5 olmuştu crome tarafından bakınca gayet stabil çalışıyor sanırım alışkanlı ama crome ff yi
    solladı ona geçmek opera dan daha mantıklı devam ederse crome ci olur çıkarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ben sürekli ff kullanıyorum ama alıştım hataya günde 3 öğün veriyor kerata bir ara 5 olmuştu crome tarafından bakınca gayet stabil çalışıyor sanırım alışkanlı ama crome ff yi
    solladı ona geçmek opera dan daha mantıklı devam ederse crome ci olur çıkarsın

Firefox'a çok alıştım şimdi yer imleri barı falan çok kullanıyorum firefoxda ondan chrome' a geçesim gelmiyo
  • öyle deme crome un yerimleri kısmı daha seri ayrıca klasör isimlerin yada kategori isimlerin eğer çok uzun değilse sağda daha tatlı duruyor yukarıya kadar çıkmana gerek kalmıyor araç çubuğu kullanımı aynı eğer gerçekten yerimleri ise takıldığın konu hiç bekleme derim hem bankacılık işlemleri için daha emniyetli daha stabil
  • quote:

öyle deme crome un yerimleri kısmı daha seri ayrıca klasör isimlerin yada kategori isimlerin eğer çok uzun değilse sağda daha tatlı duruyor yukarıya kadar çıkmana gerek kalmıyor araç çubuğu kullanımı aynı eğer gerçekten yerimleri ise takıldığın konu hiç bekleme derim hem bankacılık işlemleri için daha emniyetli daha stabil

Şey kastettiğim yer imi çubuğuydu aslında onu çok beğeniyorum firefoxda ama bakalım biraz daha patlak verirse bırakırım bende firefoxu gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifeforest
    Şey kastettiğim yer imi çubuğuydu aslında onu çok beğeniyorum firefoxda ama bakalım biraz daha patlak verirse bırakırım bende firefoxu gibi

al sana link bu crome un en stabil hali alamazsan performansı daha sana bişi demiyorum
    http://tools.google.com/dlpage/chromesxs?hl=en
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lifeforest

al sana link bu crome un en stabil hali alamazsan performansı daha sana bişi demiyorum
    http://tools.google.com/dlpage/chromesxs?hl=en

Teşekkürler bakiyim bir yavaştan gireyim chrome'a

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.