Şimdi Ara

win7 32bitten 64bite geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Windows7 32bit kullanıyorum. Artık bilgisayara format zamanı geldiğini düşünüyorum ama 64bit yüklemek istiyorum.

1)64bit win7 internetten indirsem güvenilir olurmu bildiğiniz site varsa verir misiniz?
    2)32bitten 64e geçicem herhangi bir fark varmı yoksa yine her zamanki gibi boot ekranı açıp kuruluma geçip next next diyip kuracakmıyız bilgisi olan varmı teşekkürler şimdiden :)

• 32 biti nasıl kurduysanız aynı hiçbir farklılık yok. İso dosyasını artık microsoft kendi sitesinden dağıtıyor. Direk ordan indirebilirsiniz. Forum içinden ya da googledan arama yaparsanız nasıl kendi sitesinden indirileceğini ve kurulacağını çok rahat bulursunuz. Yine de sorun yaşarsanız özelden yazın kendi kullandığım kalıpların linklerini atayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MexeSs

32 biti nasıl kurduysanız aynı hiçbir farklılık yok. İso dosyasını artık microsoft kendi sitesinden dağıtıyor. Direk ordan indirebilirsiniz. Forum içinden ya da googledan arama yaparsanız nasıl kendi sitesinden indirileceğini ve kurulacağını çok rahat bulursunuz. Yine de sorun yaşarsanız özelden yazın kendi kullandığım kalıpların linklerini atayım.

Windows'un sitesinde anahtar kodu falan diyoe onu nasil hallederiz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • realexile R kullanıcısına yanıt
    Onu yeni icat etmişler. Yanılmıyorsam geçen aydı sanırım direk indirme aracı ile win 7 win 8 ve win 10 aynı yerden indirmiştim ve ürün anahtarı falan istemedi. Ben size özelden mayıs ayı güncel win 7 ultimate x64 linkini attım. Ordan indirip sorunsuz kurabilirsiniz. Aynı kalıbı bende kullandım sorunsuzdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MexeSs

Onu yeni icat etmişler. Yanılmıyorsam geçen aydı sanırım direk indirme aracı ile win 7 win 8 ve win 10 aynı yerden indirmiştim ve ürün anahtarı falan istemedi. Ben size özelden mayıs ayı güncel win 7 ultimate x64 linkini attım. Ordan indirip sorunsuz kurabilirsiniz. Aynı kalıbı bende kullandım sorunsuzdur.

Direk bunu cdye yazdiricam. Accam next next sonra sorunsuz calisicak o zaman teşekkürler :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • realexile R kullanıcısına yanıt
    32 biti nasıl kurduysanız aynen öyle. Yalnız size attığım linkteki rar içinde. Onu çıkartın daha sonra rufus ile usb ye ya da iso dosyasını çift tıklayıp nero ile dvd ye yazdırın. Birde format ekranı win 8 ve win 10 gibi kafanız karışmasın acaba bu win 10 falan mı diye. Kurulum ekranı win 10 gibi ancak kurulum win 7 bilginiz olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ssd Windows Yükleme Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.