Şimdi Ara

win7 32bit 6 gb ram sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarimda 2 gb ram vardi sonra gidip 4 gb ram daha aldim fakat 4gb olani tekinca pc acilmiyor yardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sıstem ozellıklerınız nedır ...? aldıgınız ramın marka modelı ? bunları belırtırsenız daha kolay yardım alırsınız ..
  • intel pentium dual core 3.06 ghz işlemci ram zaten elixir 2gb. anakartim foxconn g41mxe 320 gb hdd onboard ekren karti yeni aldiğim ramin markasi falan yok dandik bisey heralde iki rami birden takiyorum acilmiyo tek 4 gb i takiyorum yine acilmiyo 2 yi takinca aciliyo bu arada ramler ddr3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wWallace17 -- 7 Nisan 2012; 9:46:37 >
  • http://shiftdelete.net/foxconn-g41mx-inceleme-bellek_10387-s3.html

ddr 3 nasıl olur kı .. dd 2 slotları var lınke bır bakın bakalım kart sızınkınden mı ?

..kartın dd3 olanı varmıs pardon..

http://www.cizgi.com.tr/product/product.aspx?id=357

bu olsa gerek ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cro@oan -- 7 Nisan 2012; 9:56:54 >

• Veriyolu Frekansları 1333 MHz, 1066 MHz, 800 MHz
    Bellek Türü DDR3
    Bellek Slotu 2 Adet
    Maksimum Bellek 8 GB

... bu da destkeledıgı ram modullerı
  • benimki g41mx değil g41mxe hatta suan anakartin klavuzu elimde yazanlari aynen yaziyorum

2 x 240-pin DDR3 dimm sockets support up to 8gb of system memory dual channel ddr3 1066/800mhz architecture
  • quote:

Orijinalden alıntı: chesskerem

bilgisayarimda 2 gb ram vardi sonra gidip 4 gb ram daha aldim fakat 4gb olani tekinca pc acilmiyor yardim

Selam
    Foxconn G41MXE anakartınız DDR 3 olmakla birlikte, Bellek Frekansları ise şöyle 1333 MHz¹, 1066 MHz, 800 MHz
    Yeni aldığınız RAM bu Frekanslara uygun ise çalışması lâzım. Veya bozuktur.

Anakartınızın bilgileri: http://www.cizgi.com.tr/product/product.aspx?id=357
    Kolay gelsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • verdiğiniz sitede Bellek Frekansları
    1333 MHz¹, 1066 MHz, 800 MHz
    ¹ Sadece belirli koşullarda sağlanabilir; daha fazla
    bilgi için üretici web sayfasına bakınız.
    diyenbisey yaziyi benim aldigim rambde 1333 mhz napcam bilmiyorum

• 1333 mhz freknası overclok ıle olur demek ıstemıs ... dıgerlerınde sıkıntı yok .. sızın eger ramınız 1333 ıse bıosdan bu degerı ayarlamanız gerekıyor ..autoda bırakırsanız 1066 hmz de calısır

... ama sızde sıstem acılmıyor .. sorun orada ıste .. ramı 1066 mhz ıle degsıtrmenız mumkun mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cro@oan -- 7 Nisan 2012; 10:17:13 >
  • eğer ram imi anakart destekleseydi 32 bit oldugu halde calisir miydi

• quote:

eğer ram imi anakart destekleseydi 32 bit oldugu halde calisir miydi

32 bıt olması ıle alaklaı olmasa gerek ... ram mhz ıle alakalı sızın durum .. bunu eger cevrenızde denemek ıcın bulabılecegınız 1066 yada daha dusuk 800 mhz mesela ram bulabılrsenız sıstemınız muhtemelen acılacakdır ..kaldıkı zaten elınızdekı ram sıkıntısız calsıyor..
  • evet elimdeki ram sikintisiz calisiyor ama onun kac mhz olduguni bilmiyorum ramin ustunde yazan yazilari bi yazim belki anlardiniz
    2gb.1Rx8.PC3-10600U-9-10-B0-1333.
  • quote:

verdiğiniz sitede Bellek Frekansları
    1333 MHz¹, 1066 MHz, 800 MHz
    ¹ Sadece belirli koşullarda sağlanabilir; daha fazla
    bilgi için üretici web sayfasına bakınız.
    diyenbisey yaziyi benim aldigim rambde 1333 mhz napcam bilmiyorum

Selam
    En doğrusu siz şöyle yapın.
    Aldığınız RAM ile mevcut RAM'ınızı sökün ve birlikte aldığınız yere giderek, sizdeki RAM değerlerine ve markasına uygun RAM alın. Başka RAM ile çalışmış olsa dahi, arada sorunlar yaşayacağınızı söyleyebilirim.
    Kolay gelsin..
  • teşekkür ederim
  • anakartınız 2gb üstü destekliyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metecan1996x

anakartınız 2gb üstü destekliyormu?

Selam Metecan
    Siz şimdi yardımcı mı oldunuz arkadaşa? Yoksa mesaj sayınızı mı yükseltme gayretindesiniz. Yaptığınız iş resmen forum kirliliğinden başka bir şey değil.

Anakartın özelliklerini görmeden böyle bir yorum yapmanız biraz abes değil mi sizce? Anakartın çift slot RAM desteği var ve "Maksimum Bellek 8 GB" diye yazıyor.
    Umarım bundan sonraki mesajlarınızda yardımcı olmak için bilmiyorsanız önce araştırır sonra yardımcı olmaya çalışırsınız!
    Kolay gelsin..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.