Şimdi Ara

Win10 Format Sıkıntısı Çıktı ( acil Yardım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisyarıma Format atacaktım dvd felan taktım neyse. Disk ayarlama bölümünde dalgınlıkla ayrılmış bölümler felan hepsini sildim ben 2 tane yer kaldı 2 disk yeri kaldı 2 sinede format atamıyordum neyse onu bi şekilde halletim sadece 450 GB lik bi diske kurabildim. yani Sadece Yerel Disk (C) var olan yerleri silmiştim ve hafıza azaldı. nasıl düzeltebileceğimi bilmiyorum gardaşlarım bilen birileri mutlaka yardım etsin . Yardımlarınızı bekliyorum

• Diskleri sildin ve hafıza azaldı ilginç bir olay
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoltreX

Diskleri sildin ve hafıza azaldı ilginç bir olay

yardımcı olabilecek misin gardaş ?
  • memtklnc M kullanıcısına yanıt
    detaylı bilgi verirsen yardımcı oluruz bir resim filan koy varsa sorunla ilgili. Tam anlaşılmıyor ne olup bitti :D
  • Disk yönetimine göz attın mı?.Disk yönetimini açmak için,sol alt köşedeki windows pencere simgesine sağ tıkla,açılan listeden disk yönetimini seç.Diskler sıralanacaktır.O listede ayrılmamış alan yazıyorsa,ayrılmamış alanın üzerine gel sağ tıkla,yeni birim oluştur seçeneğine tıkla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gök Gürültüsü

Disk yönetimine göz attın mı?.Disk yönetimini açmak için,sol alt köşedeki windows pencere simgesine sağ tıkla,açılan listeden disk yönetimini seç.Diskler sıralanacaktır.O listede ayrılmamış alan yazıyorsa,ayrılmamış alanın üzerine gel sağ tıkla,yeni birim oluştur seçeneğine tıkla.

gardaş linkide atayım bi bak :https://i.hizliresim.com/r3AXjV.jpg böyle gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: memtklnc

quote:

Disk yönetimine göz attın mı?.Disk yönetimini açmak için,sol alt köşedeki windows pencere simgesine sağ tıkla,açılan listeden disk yönetimini seç.Diskler sıralanacaktır.O listede ayrılmamış alan yazıyorsa,ayrılmamış alanın üzerine gel sağ tıkla,yeni birim oluştur seçeneğine tıkla.

gardaş linkide atayım bi bak :https://i.hizliresim.com/r3AXjV.jpg böyle gözüküyor

Diskinizin kapasitesi 465 gb olabilir mi acaba ?Ayrılmamış alan yok çünkü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

format atarken yazıyordu 5 6 tane disk gözüküyordu ben yanlışlıkla onları biçimlendirdim gitti onlarda :(

• memtklnc M kullanıcısına yanıt
    Senin 500gb lık harddiskin var. Sen bunu tek disk haline getirmişsin. Ortada kapasite kaybı yok. Ancak tekrar 2 ye bölmende fayda var o diski. D sürücü olması gerekli yedeklemeler için format atman gereken durumlarda verilerini korursun bu şekil.

Disk yönetimi > C diski sağ tık > birimi küçült > 200gb bir alana kadar küçültme yap. > kalan 265gb bölüm ayrılmış alan olarak gözükür Yeni birim oluştur tıklarsan o kalan kapasiteyi d sürücüsü olarak kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-71C700AC1 -- 25 Mayıs 2017; 21:56:49 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

format atarken yazıyordu 5 6 tane disk gözüküyordu ben yanlışlıkla onları biçimlendirdim gitti onlarda :(

Diskinizin kapasitesi bu kadar mı,kaç gb?Diskiniz kapasitesi bu kadarsa,o disklerin hepsi C olmuşlar.İçinde bilgiler,veriler varsa hepsi gitmiş.Fazla diskim olsun diyorsanız,disk yönetiminden,C ye sağ tıklayıp,birimi küçültten yeni diskler oluşturabilirsiniz.

• gerçekten çok teşekkür ederim oldu yardım ettiğiniz için Allah razı olsun sizden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memtklnc -- 25 Mayıs 2017; 22:27:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.