Arkadaşlar elimde Acer Aspire 5740G laptop var. orjinal win 7 kurulu ama xp çevirmek istiyorum.
Sorunum şu. Normal şekilde format için gerekenleri yaptım. Kur dosyaları 100% kopyalandıktan sonra pc ısınmasından dolayı kapandı. Şimdi tekrar açıyorum normal windows xp amblemi geliyor doluyor ardından aşağıdaki fotoğrafta görülen kısım geliyor
Bekliyorum ancak ardından mavi ekran geliyor sistem kurtarıldı şeklinde pc kapanıyor. 2-3 defa denedim ama yine aynı yine aynı. Delirmek üzereyim. Acer aldığım güne lanet olsun! Yardımlarınızı bekliyorum.. Teşekkürler.
Bilgisayarcıya götürün bence bi sıkıntı ola bilir ve ayrıca tekrar format atınızmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: -Ares-
Bilgisayarcıya götürün bence bi sıkıntı ola bilir ve ayrıca tekrar format atınızmı ?
Şimdi tekrar denedim mavi ekran gelmedi direk yüklemeye geçti. tamamlamasına yaklaşık 10 dk var bakalım yine bi arıza çıkacak mı..
quote:
Orijinalden alıntı: zeirone
quote:
Orijinalden alıntı: -Ares-
Şimdi tekrar denedim mavi ekran gelmedi direk yüklemeye geçti. tamamlamasına yaklaşık 10 dk var bakalım yine bi arıza çıkacak mı..
tahminen gelmez ama win7 daha güzel tabi ram ine bağlı