Şimdi Ara

Win trade (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
7.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: JJJimi

Oynayan adam yok gelenlerde euwda master chall olamayan tipler cerceveyi alip geciyorlar tekrar weste.. Ve hala scriptler var.

Her maç script var.Özellikle master d1-2-3 yok böyle birşey.Ticket atmaktan sıkıldım.Her oyun sonu adamı 3 nedenden reportluyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rapid Step kullanıcısına yanıt
    Lol :-D

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

quote:

Orijinalden alıntı: JJJimi

Oynayan adam yok gelenlerde euwda master chall olamayan tipler cerceveyi alip geciyorlar tekrar weste.. Ve hala scriptler var.

high eloda başıma gelen bir olayı anlatıyım. challengerda 90. sıradaydım. bi patchte toplu script banı attılar 30. oldum bir günde hiç oynamadan. gerisini sen düşün

Sanırım temmuz ağustos gibi olan ban wave ? Affedilmeyen,gank mum falan bunlarda banlanmıştı.O ban wave de haksız atılan çok ban oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

Hocam dün 4v5 maç kazandık. Midimiz afk idi. Bot feeder aynı şekilde soloda. Ben elimden geleni yaptım bota indim gang attım 2 kill aldım. Soloya gittim onlarıda kestim. Karşı takım da da 1 afk vardı. Elimizden geleni yaptık. Tflerde malp güzel ulti attı. Maçı nexustan çevirdik.

Eğer daha iyi trade yapmak istiyorsan annie ile adamı minyona yaklastirma. Arada bir düz vuruş yap. Pasifin dolunca q w yap geri çık. 6ya kadar ben birşey yapmıyorum genelde. Sadece lb ile oynarken atarliyim.

GANG

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.