Şimdi Ara

Win Streak Yaptıkça Gelen Puan Azalıyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öyle birşey farkettim 22 23 gelirken demin ki oyunumda 9 puan geldi 7 win streak oldu git gide düşüyordu gelen puan , bununla mı alakalı ?

• lose streak yaptıkça artmıyor söyleyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 90 puanken , 5 puan geldi 22 gitti 26 geldi. Son 3 maçım

• İlginç ya çözemedim
  • Son 25 macın 20 sini fln kazandm. Bana 15 23 arası gelırken son ıkı mac 7 ve 5 geldi nedenini bilen var mı

• Nooblara karsi oynayip kazanirsan az verir. Senden iyi oyunculara karsi kazanirsan cok.

• 3 gündür 85 puandayım. 3-5 lp geliyor, kaybedince 10 lp gidiyor. niye böyle anlamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölmekten Güldüm

Öyle birşey farkettim 22 23 gelirken demin ki oyunumda 9 puan geldi 7 win streak oldu git gide düşüyordu gelen puan , bununla mı alakalı ?

silver 1 veya gold 1 misin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

Orijinalden alıntı: Ölmekten Güldüm

Öyle birşey farkettim 22 23 gelirken demin ki oyunumda 9 puan geldi 7 win streak oldu git gide düşüyordu gelen puan , bununla mı alakalı ?

silver 1 veya gold 1 misin?

tahta bire ciktim ilk maçımda 9 geldi

• Lig puanın arttıkça ve o ligde oynadığın maç sayısı arttıkça gelen lp azalıyor. Gold 3de 15~25 arasında puan geliyorsa gold1 de 50 puandan sonra 1~15 arasında bir puan geliyor oynadığın maç sayısı fazlaysa
  • Artık hep böyle mi gelecek 9-10 falan ? Üç beş maç önce 20 civarları geliyordu :( . 9 gelip yenilince 20 gidecekse sıkıntı ...
  • Bana da öyle. Karşıda Diamond 1 falan bile olsa gelen en fazla 15 puan. 20-25 çok nadir geliyor. Giden ise 24'ün altında olmuyor.
  • Son 5 maçı kazanıyorum hepsindede 5 puan veriyor anlamış değilim.Arkadaşla aynı ligdeydik adam art arda 4 mac kazandı 3 mac sırasına girdi ordanda lig atladı.

• elonuz bulunduğunuz ligin altındaysa kaybettiğinizde giden LP kazandığınızda gelenden daha fazla olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.