Şimdi Ara

Win 8.1 Usb Klavye ve Mouse u Tanımıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlat Toshiba Sattellite C55A kullanıcısıyım. İşletim sistemim wndows 8.1 64 bit. Bilgisayara yeni everest rampage km r5 klavye mouse seti aldım ancak bir türlü çalıştıramadım. Eski kablosuz klavyeve mouse çalışıyor ancak yeni aldığım mouse ve klavye çalışmıyor. Elektrk geliyor başka bilgisayarda denedim klavye ve mouse bütün işletim sistemlerinde sorunsuz çalışıyor. Bilgisayarın usb portlarında sıkıntı olsa eski klavye ve mouse çalışmaz diye düşünüyorum. Biosupdate ine kadar hereyi yapmama rağmen mouse ve klavyeye elektrik geliyor ancak hiç bir fonkiyonu çalışmıyor. Yardım ederseniz seviniim Teşekkürler

• Farkli usb portlarda denedin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akkayaemre A kullanıcısına yanıt
    Kutusunun üzerinde Windows 8 veya 8.1'i desteklediği yazmıyor, Windows 2000'den Windows 7'ye kadarki tüm işletim sistemlerini yazıyor. Demek ki Windows 8 ile uyumlu değil.
  • Mesajımı okursanız yazmıştım ama sanırım gözden kaçırdınız. Vatan bilgisayarda hem laptopda hem pc de hem win 7 de hem win8.1 de denedik çalışıyor. Bilgisayar ile alakalı bir durum. usb portlar çalışıyor bilgisayarımda ve hepsinde denedim evet. Ayrıca aygıt yöneticisinden kontrol ettiğimde üzerinde ünlem işareti çıkıyor aygıtların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akkayaemre -- 22 Ocak 2015; 16:07:54 >
  • Birde şöyle tuhaf bir durum oldu onu yazmayı unuttum. Toshiba laptop Toshiba USB belleği görmüyor :S(tüm portlarda) Aynı porta eski klavye mouse un kablosuz usb adaptörünü takıyorum çalışıyor :S:S:S:S
  • akkayaemre A kullanıcısına yanıt
    Aklıma ünlem işareti çıkan aygıtların sürücülerin kaldırıp yeniden yüklemeyi dene, anakartın sürücülerini yeniden yükle ya da sistemi yeniden yüklemeyi dene demekten başka bir şey gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 22 Ocak 2015; 17:27:54 >
  • Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar sorunun çözümünü buldum. Sorun windows 8 in yarım kalan bir güncellemsinden kaynaklıymış Format atıp yeni işletim sistemi kurduğumda sorun düzeldi. Bilginize.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.