Şimdi Ara

Win 8.1 güncelleme sonrası CTRL-X, C , V çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Klasörlerle ilgili CTRL + C, CTRL + V,CTRL + X gibi işlemleri windows 8.1 de güncelleme yaptıktan sonra klavye kısayollarını kullanamaz oldum.
    Ayrıca farklı kaydet seçeneği ile net üzerinden dosya indirirken klasörler içerisinde YENİ KLASÖR oluştur butoununa tıkladığımda bu butonda çalışmadığını gördüm. Bu işlemleri fare ile yaparken sorun olmuyor. ( Sağ tık - Yeni klasör e tıklayarak yeni klasör oluşturulabiliyor.)

Bu sorunları nasıl düzeltebilirim ?

• up
  • kardeşim ben de bugün güncelledim windowsu birçok güncelleştirme vardı. yapacağımız şey güncelleştirmeleri teker teker kaldırmak ve sorunlu güncelleştirmeyi yüklememek ve buna sağ tıklayıp gizlemek olacaktır diye düşünüyorum.
  • mesela başka problemleri de belirteyim. mesela sol tıklamada program ekle kaldır eklentilerinde vs. bir gücnelleştirme kaldırmaya çalıştığında da işe yaramıyor. Microsoft da suçu kullancıya atarak yok efendim klavye fişini kontrol edin yok denetim masasında yapışkan tuşların durumunu kontrol edin ve kapatın vs vs işe yaramayan çözüm olmayan şeyleri ileri sürüp duruyor. Ama hepsine baktım işe yarayan yok. yani hani bu problem baştan var olsa neyse diyecem ama güncelleme sonrası oldu ve sorumlusu yetkililer...
  • hocam sistem laptop ve güncellemelerden sonra yaklaşık 1 ay daha geçti ve üzerine pek çok gücelleme geldi. İngilizce olarak araştırdım ama bu soruna rastlayan pek çok kullanıcı olduğunu gördüm. Çözüm yollarını tercüme edemediğim için anlayamadım :(
  • huysuzcocuk H kullanıcısına yanıt
    Windows 8.1 de bu kararsızlık mevcut, bende de bazen bazı rakamlar ve ara boşluk bazen birkaç kez basınca çalışıyor veya zor çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 18 Aralık 2013; 23:41:40 >
  • ben direk 8.1 kurmuş olmama rağmen bu hata bendede var ve gayet sinir bozucu. kesinlikle forumlarda filan çözüm bulamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C.s 1.6 Menü Yazıları Gelmiyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.