Şimdi Ara

win 7 ntoskernelpa.exe hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Win 7 kurulumu esnasında bu hatayı alıyorum arkadaşlar.defalarca demedim sonuç hep ayni dosyaları yüklüyor ve yeniden başladıktan sonra siyah ekranda bu uyarı geliyor iki tane win7 dvd si denedim sorun nerde ram de mi

• Ntkrnlpa.exe süreci, Windows işletim sistemi ile ilişkili, temelde dosyayı, Microsoft Windows NT işletim sisteminin çekirdek görüntüsünü temsil eder. Çekirdek ve yönetici katmanları sağlamak için sistemde tutulur ve, bellek ve süreç yönetimi, önbellek yöneticisi, donanım sanallaştırma ve daha gibi kritik fonksiyonları sayısı yapmak içindir. Alike tüm diğer sistem ve sistem işlemi olmayan, bir sorun, dosyanın yeteneği, başlar ve kullanılamaz hale çarptığında olağandışı davranışlar gösterdikleri için ve çok sayıda hata iletileri gibi atabilir

Ntkrnlpa.exe uygulama hatası. "Ox745f2780" talimatı 0x00000000000000 adresindeki belleğe başvuruyor. Bellek okunamadı.

Ntkrnlpa.exe - Uygulama Hatası

Ntkrnlpa.exe bir hata üretti

C bulmak edemez: \ windows \ Ntkrnlpa.exe

c: \ windows \ Ntkrnlpa.exe. NTVDM CPU geçersiz bir yönergeyle karşılaştı

Sistem içinde yer alan kritik bir konu, veri ve güvenlik açısından ağır kayıplara katlanmak zorunda değilsiniz ki hemen mümkün gibi onarılması gerekebilir hasarlara yol açacak. Ntkrnlpa.exe kritik bir sistem bileşeni olduğu gibi, düzensiz çalışan tüm programları ve sistem üzerinde yapılan herhangi bir işlem etkileyecektir. Bazı kayıt defteri editörü, görev yöneticisi ve diğer programlar gibi hayati işlevleri veya faydalı kilitli. Windows güvenlik merkezi ayarları değişmiş ve antivirüs düzgün çalışmıyor ve sistem bildirilen uyarıları gösteren engelli ve kesilebilir.

Ntkrnlpa.exe hata nedenleri nelerdir?

Ntkrnlpa.exe sürecinin en belirgin hata nedenleri arasında.

Hasarlı veya bozuk Ntkrnlpa.exe dosyası veya dosya yanlışlıkla silinmiş
    , Modası geçmiş veya uyumsuz bir sürücü kullanımı
    Kayıt hataları, veritabanı Ntkrnlpa.exe dosyası ile birlikte çatışma ya da sorunu bir çeşit neden geçersiz, istenmeyen ve bozuk girdileri ve tuşları varlığı
    Spyware, malware ve diğer bulaşıcı bileşenleri sisteminde yer

Ntkrnlpa.exe hatayı düzeltmek için?

Ntkrnlpa.exe hayati bir sistem bileşeni olarak devre dışı olmamalıdır. Bu sorunu geçici olarak çözebilir olsa da, çekirdek görüntü dosyası tarafından ele alınan bir ya da daha fazla işlev işe yaramayacaktır. Bu durumda, gelişmiş otomatik düzeltme aracı ihtiyacı gerekli uygun bir şekilde, mevcut hasarı tamir hissettim.

Çoğunluk sistemlerinin kullanımının bir sonucu olarak sadece modası geçmiş eski sürücü hataları muzdarip, ama önemli ölçüde yararsız ve uyumsuz. Bilgi işlem ve teslim olmayan yeteneği nedeniyle, pencere Ntkrnlpa.exe hata mesajları vererek başarısız bir sonucu olarak gerekli bilgileri ve bazı erişim ya da okumak mümkün. Yani, sorunun üstesinden gelmek için basit bir çözüm süreci ile başlamak için, sürücü updation driver ve yazılımları güncelleme ve bunu kullanarak bir kez ve tüm düzeltme Ntkrnlpa.exe hata.
    Kayıt Defteri yolsuzluk Windows sistem kullanıcıları tarafından yaygın olarak gözlenen bir sorun. Zaman kayıt defteri onarımı bu devlet sistemi için hayat kurtarıcı olabilir. Ancak, kesinlikle, teknik becerileri ile tanışmış olanlar sınırlıdır . Kayıt onarım çalışmaları yapma yeteneğine sahip bir uygulama ihtiyacı doğar. Yani kayıt onarım yazılımı indirmek ve birkaç dakika içinde sabit kayıt defteri konular olsun.
    Ntkmlpa.exe hata dahil sayısı kaynaklanan sorunlar olmuştur PC'nize zararlı ve bulaşıcı bileşenler varsa ya da gelişmiş ve etkili bir casus yazılım temizleme aracı kullanmak gerekir. anti-spyware yazılımı yükleyin bu bulmanıza ve almanıza yardımcı olabilecek bulaşıcı bileşenleri bir kerede kaldırıldı. Bu, sadece bunların var ancak aynı zamanda tamamen ve kalıcı olarak kaldırabilirsiniz yardımcı karmaşık ve tehlikeli bir enfeksiyon her türlü bulduğu türü gelişmiş ve yetenekli uygulama biridir.

Bu nedenle, şimdi çok daha kolay ve verimlilik ile windows sistem Ntkrnlpa.exe hatayı çözmek için gerçekten çok kolay.

Ntkrnlmp.exe hatayı düzeltmek için uzman bir teknisyen yardım alın.

Bir uzman teknisyen hizmet vermektedir. Onun yardım isteyin ve 15 ila 30 dakika içinde size yardımcı olacaktır.

Sürücü herhangi bir cihaz, sistem veya bir gerektiriyorsa indirme kayıt onarım yazılımı hatayı düzeltmek için .

Hataları:

Ntkrnlpa.exe - Uygulama Hatası

Ntkrnlpa.exe bir hata üretti

C bulmak edemez: \ windows \ Ntkrnlpa.exe

alıntıdır yabancı bir siteden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    unknown device windows 7 hatası
    14 yıl önce açıldı
    windows 8.1 0x80070522 hatası
    11 yıl önce açıldı
    Windows 7 0x80300024 Hatası
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.