Şimdi Ara

WİN 7 NİN SAÇMALIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADASLAR MOBİLDEN YAZDİGİM İCİNN YAZİM HATASİ OLURSA AFFOLA.
    WİN 7 ULTİMATE 32 BİT KULLANİYORDUM YAVASLADİGİNİ ANLAYİNCA FORMAT ATDİM PROFESSİONAL 32 BİT BİLGİSAYARİMDA AGİR OLAN HİCBİR PROGRAM YOK DRİVERLAR YUKLU DEPO DİSKİM BOMBOS AMA HALA ACİLİSTA YAVAS NEYAPİYİM HİZLANSİN
    SİSTEM OZELLİKLERİ
    2 GB RAM 1 GB EKRAN KARTİ NVİDİA GEFORCE 220 GT AMD ANHTOM CİFT CEKİRDEK 3.20 GH

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• avast bitdefender vb. programlarla tam tarama yap virüslerden kurtul. harddiskteki gereksiz ve büyük olan dosyalardan kurtul (izlemis oldugun 7-8 film en az 10gb yer tutar. atıyorum oyun kurulumu zımbırtıları. 6-8 gb ortalama)

son cözüm format. bilgisayar rahatlasın

edit: mesajının tamamını okumamıstım. kurdugun windows iso su düzgün olmayabilir. baska bir iso kur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isengardlı -- 10 Eylül 2014; 13:33:02 >

Orijinalden alıntı: ithelien

avast bitdefender vb. programlarla tam tarama yap virüslerden kurtul. harddiskteki gereksiz ve büyük olan dosyalardan kurtul (izlemis oldugun 7-8 film en az 10gb yer tutar. atıyorum oyun kurulumu zımbırtıları. 6-8 gb ortalama)

son cözüm format. bilgisayar rahatlasın

edit: mesajının tamamını okumamıstım. kurdugun windows iso su düzgün olmayabilir. baska bir iso kur

Teşekkür ederim. Sorun çözülmüştür konu kilit

• o kadar emin olma. bekle bakalım baska fikri olan var mıymıs. bi kere bi win7 ultimate kurmustum kağnı gibi agırlasmıstı pc

edit: yani öyle dediysem dötümden cözüm uydurdugumdan degil. forumda tek bir mesaja göre hareket etmezdim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isengardlı -- 10 Eylül 2014; 13:39:44 >

Orijinalden alıntı: ithelien

o kadar emin olma. bekle bakalım baska fikri olan var mıymıs

YOK HALLEttiM sORUNU PCNİN TOZUNU ALDIM RHATLADI SORUNUN İŞLETİMLE ALAKASI YOKMUŞ

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.