Şimdi Ara

win 7 64-Bit (RAM Problemi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar imzamdaki sistemi yeni kurdum fakat ben ekran kartını 1 hafta sonra aldım kartı almadan önce windowsu kurarken palit 8600gt ekran kartı vardı bu kart üstünde takılıyken windows 7 64-bit'i kurdum açtım makineyi 6 gb ram var ama 3,96 kullanılabilir alan diyo nese dedim heralde ramden yiyip ekran kartına veriyo sonuçta kart 256mb nese aradan 1 hafta geçti sapphire toxic r9 280x 3gb'lık bi kart aldım taktım bugün gene 3,96 kullanılabilir diyor anlamadım yeni aldığım kart üstündeykenmi format atmam gerekiyor bilemedim yarımcı olabilirmisiniz ?

Hİ-LEVEL 2GB 1600MHZ 3 tane ram var 2x6GB hepsi aynı ram

ramleri söktüm taktım çalıştırdım olmadı bilen yardım etsin :S

6gb ta 3,96 Kullanılabilir ? :/

• quote:

Orijinalden alıntı: bybanner

merhaba arkadaşlar imzamdaki sistemi yeni kurdum fakat ben ekran kartını 1 hafta sonra aldım kartı almadan önce windowsu kurarken palit 8600gt ekran kartı vardı bu kart üstünde takılıyken windows 7 64-bit'i kurdum açtım makineyi 6 gb ram var ama 3,96 kullanılabilir alan diyo nese dedim heralde ramden yiyip ekran kartına veriyo sonuçta kart 256mb nese aradan 1 hafta geçti sapphire toxic r9 280x 3gb'lık bi kart aldım taktım bugün gene 3,96 kullanılabilir diyor anlamadım yeni aldığım kart üstündeykenmi format atmam gerekiyor bilemedim yarımcı olabilirmisiniz ?

Hİ-LEVEL 2GB 1600MHZ 3 tane ram var 2x6GB hepsi aynı ram

ramleri söktüm taktım çalıştırdım olmadı bilen yardım etsin :S

6gb ta 3,96 Kullanılabilir ? :/

64 Bit işletim sistemi kurduğunuza eminim.

2 GB ram bozulmuş ve kalan 4 GB'den bir kısmını ekran kartı alıyor olabilir. Son olarak şunu soruyum Msconfig açarak ram ayarı yaptınız mı ?

• sanırım bilgisayarın masaüstü.Eğer masaüstü bilgisayarda direkbilgisayarı kapayıp hemen ram i takarsan ram yanabilir.Pc fişten çekiliyken güç düğmesine basman lazındır.Aksi takdirde taktığın yeni ram yanabilir.(Ram ler hassas aygıtlardır)
  • bilgisyarım masaüstü kullandıgım sistem windows 7 64-bit ultimate 3-4 yıldır aynı kullanıyorum değişmedi ve ekran kartını alıp taktıktan sonra hiç bir ram ayarı yapmadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.