Şimdi Ara

WİN 10 HDD %100 AŞAMA KAYDEDİLDİ(WİFİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • win search kapattığım halde ctrl alt delete menusunde bellek bölümünü, arama diye bir satır yoruyor.bu ama win search ise başlangıç ayarı devredışı olan bir şeyin çalışmaması lazım.
    sistem ve sıktırlmış bellek devredışı bırakılamıyor mu.bir de d ye ayrınlan bölüm 20 g bu da etki edebilir mi??
    HDD 1 t bu arada

• lenovo teknik servisiyle uzun süreli bir iletişim sonucu laptopun wifi ye bağlandığında bu prblemi yaptığını farkettik.
    Wifi kapatılıp laptop yeniden başlatılıdığında 10 saniye de açılıyor.Wifi bağlantısı açıkken kapatıldığında 1 dakika 15 sn ye de açılıyor ve hdd
    %100 de çalışıyor kafasına göre sürekli inip çıkıyor.Teknik servis Modemde virüs vardır dedi.Modeme reset atıp pc ye recovery yaptım sorun yne aynı.
    Farklı modemlere bağladım format sonrası hem Telefona hem iş yerindeki modeme bağladım evdekine bağlamadan sorun aynı.
    Wifi açılıp yeniden başlatıldında zor açılıyor,wifi kapatılıp tekrar açıldığında 10 saniyede açılıyor.
    Şu an idare ediyorum da kalıcı çözüm sizce nedir.Bu arada sfc/scannow da sorun çıkmadı hd tuneda da sorun yok hdd gayet iyi.full yeşil öle söyliyim.
    Sorun yerel ağ sistemleri 16-15 gibi dosyalar gozukuyo görev yoneticisi menusunda hdd yi%60 80 yoruyor. yardımlarınız bekliyorum.
    Bu dosyaların dosya konumu svchost win 32.Bilgili arkadaşlardan yorum bekliyorum.

• Sorunu şu yeni lenovo ideapad 510 aldım ve win 10 yüklü geldi.İnternette araştırma yapdım.dh deki win 10 başlığını da inceledim çoğunluk format demiş pc geleli 3 gün oldu. format atmaktan ziyade bir size danışayım dedm. win search kapattım, win update kapattım, başlangıç ayarları da devredışı.Sorun bilgisayar açılıyor yaklaşık 1 dakika HDD kullanımı %100 sonra bir anda %1 e sıfıra iniyor.baktığımda sistem ve sıkıştırılmış bellekk çalışıyor,lenovo photo master çalışıyor.Sizce hata nerede sıkıştırılmıuş bellek yüzünden olduğunuda düşünüyorum
    sıkıştırılmış bellektemedir.sıkıştırlmı belleği hizmetleri aç da bulamadım yardımınızı bekliyorum.
    bu arada 4 -5 kere recovery reboot yapılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.K -- 28 Ağustos 2016; 14:37:16 >
  • Bende de z510 var 8.1 ilw gelmişti. System 100 hdd kullanip bırakıyor . Ne durdurabiliyorjm ne baska bie şey yapabiliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.