Şimdi Ara

Wildstar (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.719
Cevap
8
Favori
74.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkes oyundaki isimlerini buraya yazarsa görüşürüz belki :)

beta key alamayanlar netten araştırsın dağıtan siteler var. twitter hesabından ulaşılabilir.
    https://twitter.com/WildStar
  • Nette araştırdımda dağıtan sitelere rastlamadım. Yarışma ile yada çekilişle verenler var. Ancak dağıtan site yok.
  • aynen dagıtan site yok bu şansla beta key falan geleceği yok yuzde 99 oranında verilse o yuzde bire girerim ben zaten
  • çekilişte olsa şans şanstır aşağıdaki sitelere bakılabileceği söylenmiş anasitede
    http://www.wildstar-online.com/uk/news/more_community_beta_key_giveaways.php
  • Geçen ay bana key gelmiş şimdi fark ettim ve oyunu indirmeye başladım oyun kaç GB sorması ayıp? =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: boox

Geçen ay bana key gelmiş şimdi fark ettim ve oyunu indirmeye başladım oyun kaç GB sorması ayıp? =)

Kurulu hali 17GB yalnız download o kadar sürmemişti sanki...
  • arkadaşlar 14 ünde başlayıp 16 sında bitecek stress test için key göndermişler fakat kendim kullanamayacağım , ilk pm atan arkadaşa keyi gönderirim boşa gitmesin.
    iyi günler.
  • Oyun ne zaman open beta olur bilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda29

arkadaşlar 14 ünde başlayıp 16 sında bitecek stress test için key göndermişler fakat kendim kullanamayacağım , ilk pm atan arkadaşa keyi gönderirim boşa gitmesin.
    iyi günler.

PM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren Erener

quote:

Orijinalden alıntı: boox

Geçen ay bana key gelmiş şimdi fark ettim ve oyunu indirmeye başladım oyun kaç GB sorması ayıp? =)

Kurulu hali 17GB yalnız download o kadar sürmemişti sanki...

güncelleme için bazı dosyaları silip ....4-5 Gb bir indirme yapıyor. 5-6 saat sürdü bende.
  • Açıkça söylemem gerekirse ESO dan daha iyi olacağını umuyorum.Cünkü ESO bildiğimiz skyrim gibiydi ve combat sistemi bana yavaş geldi.ESO da yapabileceklerimiz sınırlı. Swtor gibi.oyunun çıkmasına 45 gün var fakat bug vardı baya.umarım üstesinden gelirler.ama grafikleri gerçekten çok güzeldi. Pvp yapamadım.ama pvp si güzele benziyor işin ucunda imparatotluk olunca.mob respawn süreleri çok kısa bunu mega server olmasına bağlıyorum.ve son vuruşu yapan lootu alıyor bu çok kötü olmuş. ESO beklentilerimi karşilamadı açıkçası sadece story için oynarım. Ama story içinde o kadar para verilir mi orası muamma.swtor gibi patlayacak gibime geliyor.umarım wildstarda böyle bir düşünceye kapılmam cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum. En merak ettiğim şey housing sistemi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1622

Açıkça söylemem gerekirse ESO dan daha iyi olacağını umuyorum.Cünkü ESO bildiğimiz skyrim gibiydi ve combat sistemi bana yavaş geldi.ESO da yapabileceklerimiz sınırlı. Swtor gibi.oyunun çıkmasına 45 gün var fakat bug vardı baya.umarım üstesinden gelirler.ama grafikleri gerçekten çok güzeldi. Pvp yapamadım.ama pvp si güzele benziyor işin ucunda imparatotluk olunca.mob respawn süreleri çok kısa bunu mega server olmasına bağlıyorum.ve son vuruşu yapan lootu alıyor bu çok kötü olmuş. ESO beklentilerimi karşilamadı açıkçası sadece story için oynarım. Ama story içinde o kadar para verilir mi orası muamma.swtor gibi patlayacak gibime geliyor.umarım wildstarda böyle bir düşünceye kapılmam cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum. En merak ettiğim şey housing sistemi.

wildstarın işlk stress testi çok sorunluydu ve sınırlı bir süreydi level yükseltemedik ki housemuz olsun :D Yani hemen housing işini göremeyebilirsin :) Ama hem eso'nun hem wilstarın stress testini oynamış biri olarak wildstar bana daha canlı daha zevkli geldi.

• Level kacta geliyor ki houselar? Ben 6 diye biliyorum.. dev videosunda öyle söylemişlerdi yanlış hatırlamıyorsam.

• Oyunun indirme linki nerede acaba link verebilirmisiniz,yoksa sadece betaya hak kazananların mailine mi geliyor indirme sayfası.

• Betaya hak kazananlar indirebiliyor malesef..

• bu sene patlama yapıcak 2 oyun var bence wildstar ve everquest next
  • oyunun açılmasını bekliyoruz bu oyun hakkında pek bilgim yok ama umuyorum güzeldir :)) Beta da oynayip görüşlerimi paylaşacağım
  • 5 dolara stress test KEY satıyorlar çok da denemek istiyorum alsam mı acaba

Arkadaşlar oyun yarın türkiye saati ile kaçta açılıyor.

Birde oyunu yüklemeye çalışıyorum yüklemeden önceki sayfada closed betayı seçiyorum fakat yükleme başlar başlamaz failed yazıyor.Ne gibi bi problem yaşıyor olabilirim acaba fikri olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza53 -- 13 Şubat 2014; 18:10:03 >
  • key yoksa indiremezsin herhalde....
    beta cuma 17:00 da başlıyor.
  • Vaybe 1 key veren tanıdıgımız yok :)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.