yanlız anti virüs programları dosyayı tehlikeli olarak görüp siliyor indirmeden önce anti virüs programını kapatmanı tavsiye ederim telefonu pc hata ayıklama yöntemini seçip öyle bağla sonra programı çalıştır programdaki komutlara uyarak onay ver gerisini programa bırak program otomatik olarak cihazını root layıp cwm recory kuracak yenlız yaklasık 20 dakika felan sürüyor bu işlem işlem sonrası cwm recory hazır istediğin romları istediğin gibi ama benim tavsiyem xperia_z-v(4.2.2) isimli bir rom var ama ancak nerden indirdiğimi hatırlamıyorum internet alemini aradım taradım bulamadım o yüzden 4 shared yükledim jelybean 4.2.2 sürümüdür ve gerçekten çok stabil çalışıyor bir tek gps te sorun çıkıyor onuda fixleyip düzelte biliyorsun arkadaşım sana ben 4 shared linkinide vereyim yanlız yanlış bilmiyorsam 4 shared türkiyede yasaklı oy üzden dns adresini google dns adresiyle değiştirmen gerekli link te aşağıda yanlız ronu yükledikten sonra hafıza çok kalmıyor 70-80 mb felan kalıyor s2e diye bir uygulama var onu bulup kurarsan hafıza probleminde kalmıyoryanlız bu programın çalışması için gerekli izinleri verip hafız kartında da ext 4 alanı oluşturman gerekli sunuda söylüyeyim bu rom resmen müzik için yapılmış diğer romlara göre kulaklık ses çıkış gücü gerçekten çok güçlü ve müzik çok daha net belirgin çalıyor