Şimdi Ara

Wikileaks Shop'ın kripto hesapları bloke edildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Uluslararası anonim yayın yapan ve kâr amacı gütmeyen Wikileaks’in ticari kolu Wikileaks Shop, Twitter’dan yapılan açıklamaya göre artık kripto ödeme alamıyor. Wikileaks Shop’ın Coinbase hesabı ve kripto cüzdanı bloke edildi.

    Wikileaks Shop, Coinbase’den gelen ve "hizmet şartlarını ihlal etmesi" nedeniyle artık hizmete erişemeyeceğini bildiren bir e-maili, ekran görüntüsü alıp Twitter’da paylaştı.
     
     
     
    Aynı zamanda resmi Wikileaks hesabından da Coinbase’in “küresel blokajı” hakkında çağrıda bulunuldu fakat Coinbase henüz hiçbirine yanıt vermedi. 
     
     
     
    Geçtiğimiz sonbaharda, Wikileaks kurucusu Julian Assange, ABD hükümetine “Wikileaks’a yaptıkları finansal ambargo” için teşekkür etmiş ve bunun kendilerini Bitcoin’e yatırım yapmaya ittiği söylemişti.

    Assange aynı zamanda bağışçılarından kripto para kullanmalarını istemişti. Wikileaks hala, bağışlar için; Bitcoin, Litecoin, Monero ve ZCash kabul ediyor.

    Coinbase’in sadece Wikileaks Shop için yaptığı blokaj yalnızca ufak bir mesaj olabilir. Anonimliğe aşırı önem veren ve geçtiğimiz sonbahar sanal paraya yatırım yapması sayesinde %50.000 büyüyen Wikileaks, gelebilecek yeni engellemelere karşı tedbir almak zorunda.
     







  • CoinBase ile aynı işi yapan zibilyon tane site var. Ordaki hesapları kapatılırsa başka siteye geçerler.

  • benim anlamadigim niye 3. parti bir sitenin cuzdanini kullaniyorlar? kripto paralarin esas amaci ozgurluk, bir sitenin cuzdanini kullaninca kripto paranin anlami kalmiyor.

  • Virinom V kullanıcısına yanıt
    hesapların içindeki coinler ne oluyor ?
  • skythunderr S kullanıcısına yanıt
    Bitcoinin bir hükümet projesi olma ihtimalini arttırıyor bu veriler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.