Şimdi Ara

Wİİ VE RESIDENT EVIL FANLARININ 5 DK YARDIMINA IHTIYACIM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar malumunuz resıdent evıl bır hastalık ama 4 ve 5. oyunlarda oyun tamamen ozunden çok şey kaybettı
    buda benım gıbı fanları uzdu nerde o eskı resıdent evıllar bulmacalar agır aksak zobıler açıkçası g.c dekı remake ve zero oyununu
    delı gıbı arar oldum ve bır wii almaya karar verdım bu ıkı oyuna sayıp olan arkadaşlardan yardım ıstıyorum.

1-wii konsolunu palmı ntsc-jmı yoksa ntsc-u mu almalıyım?

2- full hd bır lcd aldım en ıyı goruntuyu nasıl bır baglantıyla alabılırım?

3-oyunlar 480pmı 576pmı yoksa 720pmı hangı çozunurlugu desteklıyor?

4- bu 2 oyun g.cde vermış oldugu gırafıkle wii konsolunda vermış oldugu gırafık arasında çok fark varmı ?

5 cevaplarınız ıçın çok tşkler herkeze bol oyunlar

• wii de bölge çok fark etmez neticede her bölge için oyun bulunur ama makbulu tabiki pal wii dir
    lcd için komponent kablo alıcaksınız en son kontorland marka olanı 25 lira idi ama standart kablo da işinizi görür
    sanırım oyunlarda 480 var ama emin değilim, ben tüplü de oynadım çok takılmadım görüntüye
    wii yi aldığınızda yanına gc kolu ve memory si aldığınızda elinizde aynı zamanda bir gamecube olur zira wii gc kolu olmadan gc oyunlarını açar fakat oynatmaz, hemde bu hali ile her dvd yi açar gc deki gibi yok ufak dvd yok normal dvd ayrımı ortadan kalkar
    (o gamepad lar ve memory set halinde forumda bir tek bende var sanırım:)) ayrıntı için dükkanıma bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atl@s -- 6 Nisan 2009; 10:22:18 >
  • saol kardeşım yorumların ıçın ben orjınal kullanıcam makınayı aradıgım oyunların pal versıyonunu bulabılırmıyım korkum o
  • dostum pal oyunları bulma konusunda hiçbir sıkıntı yaşamassınwww.shopto.net sitesinde bütün wii oyunlarını bulabilirsin fiyatlar türkiyedeki fiyartlara göre gayet uygun en geç bir haftada teslim ediliyor takip numarasıda verdikleri için kaybolma gibi bir riskide yok ben bugüne kadar 25 e yakın oyun getirttim...
  • saol hocam sıteyı bende kullanıyorum ama resıdenet evıl remake ve zero oyunları sanırım j bolgesıne çıkmış palde baktım bulamadım
    wiide g.c gıbı bır loder varmı acaba bolge sorununu ortadan kaldırabılecek bır loder varsa teredutsuz pal konsol alıp geçıcem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.