Şimdi Ara

Wii Memory Card

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende yaklaşık bi 40 küsür oyun olduğu için artık yeni yüklediğim oyunlarda "not enough space" mesajı almaya başladım..

eğer makineye sd card takarsam, konsol bunu otomatik tanıyıp oraya save etmeye devam ediyor mu, yoksa benim manual olarak kendim save dosyalarını sd karta atmam mı gerekiyor?

• Otomatik olarak SD karta save atayım mı demiyor diye biliyorum. Çünkü hiç save'ler ile hafızayı doldurmadım Wii'nin.

Manuel olarak save'leri SD karta atıp PC'de saklamışlığım olmuştu bir ara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Otomatik olarak SD karta save atayım mı demiyor diye biliyorum. Çünkü hiç save'ler ile hafızayı doldurmadım Wii'nin.

Manuel olarak save'leri SD karta atıp PC'de saklamışlığım olmuştu bir ara.

kaç oyun var sende. acaba bendeki bazı oyunlar fazla mı block kaplıyor
  • Bende konsol çok olduğu için Wii'ye rahat 1.5 senedir adam akıllı vakit ayıramıyorum. Birde bir oyuna başlarsam sadece o oyunu oynuyorum. Birkaç gün önce Tomb Raider'ı bitirdim 2 gün sürdü. Wii'de zamanında Super Mario Galaxy sarmıştı onuda bir solukta bitirdim. Yani fazla oyun oynamıyorum anca saran bir oyun oldu mu affetmem. :)

Bu aralar Gamecube oyunlarına sardım Wii'de. Gerçi XBOX360'a Gears Of War Judgment çıkınca (4 gün sonra çıkıyor) rahat 2-3 ay onu oynarım single'dan sonra multi devamlı.
  • anladım dostum teşekkürler yardımın için..

konsolunda sd kart kullanan arkadaşlar varsa fikirlerini almak isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

anladım dostum teşekkürler yardımın için..

konsolunda sd kart kullanan arkadaşlar varsa fikirlerini almak isterim

Ben wii nin kendi hafıza kartını aldım. Kullandım. Artık oynamadığım için bir kenarda duruyor. Save etmek istediğinde sen manuel seçiyorsun başta, kendi otomatik tanımıyor, yani benim kendi hafızam dolu karta kayıt yapayım olayı yok.

Benim SD kart yuvası, softmoddan dolayı dolu olduğu için Wii kart almıştım.
  • Bilgi için teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 wireless arcade stick
    9 yıl önce açıldı
    PS1'e PS2 Memory Card'ı olurmu?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer card ihtiyacın var ise aldığım fiyattan aynen sana gönderebilirim.
  • geçenlerde birkaç oyun sildim, baya yer açıldı.. pes çok yer kaplıyormuş cihazda.. ilerde eğer lazım olursa konuşuruz gene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.