Şimdi Ara

wii için SD kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 24 Ocak 2021; 12:43:54 >

• 2 gb lik sd kart kullanmistim. işlem bittikten sonra içindeki tüm dosyaları eski bi 128 mb lık sd ye kopyaladim. zaten 23 mb kısmı dolu. idare ediyor. bence eski sd kartınız varsa onu kullanin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetyilmaz77

2 gb lik sd kart kullanmistim. işlem bittikten sonra içindeki tüm dosyaları eski bi 128 mb lık sd ye kopyaladim. zaten 23 mb kısmı dolu. idare ediyor. bence eski sd kartınız varsa onu kullanin...

+1
    Bildiğim kadarı ile maksimum 2GB destekliyor, tam boy SD kart gerekiyor. Ben de eski telefonumun kartını Wii'de kullanıyorum.
  • sıkıntı olmaz arkadaşlar bende 4 gb var sdhc hemde...6 aydır kullanıyorum
  • 4.0 updateinden önceydi o olay. Artık SDHC kartları bile destekliyor. Ben de 4 gblık kinston minisd kartı çeviriciyle kullanıyorum ve sorun yok...

http://en.wikipedia.org/wiki/Wii
    SD memory card slot (supports SDHC cards as of System Menu 4.0)
  • pekş arkadaşlar sandisk wii özel sd kartının bir ekstrası var mıdır? yoksa sadece beyaz olması mıdır özelliği. bir de 4.0 üzeri sürümlerde sdhc kullanabilirliği kesin midir. sd kart almam lazım malum mesele için 2 gb ve normal sd olması gerektiği söylenmişti bu tez çürümüş müdür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

4.0 updateinden önceydi o olay. Artık SDHC kartları bile destekliyor. Ben de 4 gblık kinston minisd kartı çeviriciyle kullanıyorum ve sorun yok...

http://en.wikipedia.org/wiki/Wii
    SD memory card slot (supports SDHC cards as of System Menu 4.0)

sevindim böyle olmasına.. aldığım 4 gb sd kartı deneyeceğim bu akşam, omadı fotoğraf makinesindeki 2 gb'ı takar bunu da fot. mak.de kullanırım..

şimdilik versiyonunu bilmiyorum wii'nin aldığım şekli ile duruyor herhangi bir müdahalede bulunmadım cihaza software anlamında.. akşam deneme şansım olursa buradan paylaşırım sonucu..

sevgiler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Micro SD kart aldım sahte mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.