GH3 gitarım var, oyunuyla yada oyunsuz satabilirim... bütün oyunlarda çalışıyor/çalışır...
yav arkadaş, bişey soruyoruz kimse cevap vermiyor, veren de satayım diyor
wii forumu hep böyle mi ? bana mı denk geliyor anlamadım gitti
:)
quote:
Orijinalden alıntı: seksisweden
yav arkadaş, bişey soruyoruz kimse cevap vermiyor, veren de satayım diyor
wii forumu hep böyle mi ? bana mı denk geliyor anlamadım gitti
e hocam search result link yolluyosun... yani şu gitar çalışır mı demiyorsun... bir ürün grubu sunmuş tek tek bakalım mı istiyorsun? adamlar çalışır demiş, ama ben çakma gitarlara pek güvenmem... bir kere düzgün bir gitar alırsın, sonra bütün oyunlarda kullanırsın...
zaten wii grubunda genel olarak 3-5 kişi cevap veriyor, biri de benim... şimdilerde satmayı düşündüğümden onu da söylüyorum...
hocam bende cevap vereyim. bende gitar hero macerasına niko marka 19 dolara buldugum bir gitarla baslamıştım.gitar çakmada olsa yeni başladıgında her türlü keyif alırsın.tavsiyem guitar hero metallica ile başlamandır.bu arada bildigim kadarıyla gh3 gitarları gh5 te çalışmıyor.ancak gidipte orjinal gitar aldıgında agırlıgı kalitesi tuşları direk kendini belli ediyor.eger gitar hero gitar-bateri dj hero ile ilgili soruların olursa yanıtlayabilirim...
arkadaşlar Wİİ lerinize uygun fiyata yazılım ve oyun yüklenebilir... ilgilenen arkadaşlarım bana direk mesaj atın burdan takip edemeyebilirim...
hocam bende cevap vereyim. bende gitar hero macerasına niko marka 19 dolara buldugum bir gitarla baslamıştım.gitar çakmada olsa yeni başladıgında her türlü keyif alırsın.tavsiyem guitar hero metallica ile başlamandır.bu arada bildigim kadarıyla gh3 gitarları gh5 te çalışmıyor.ancak gidipte orjinal gitar aldıgında agırlıgı kalitesi tuşları direk kendini belli ediyor.eger gitar hero gitar-bateri dj hero ile ilgili soruların olursa yanıtlayabilirim...
warriors of rock dışında bütün guitar hero ve rockband oyunlarına sahibim, hepsinde guitar hero 3 gitarı çalışmakta
gitar süper rockband 3 de çalısıyor ama guitar hero greatest hits'de çalıştıramadım. kullanım klavuzunda wii ve ps2'de guitar hero sesisi ile uyumlu yazıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme