Şimdi Ara

Wii Dev Set Gamecube oyunlarıda çalıştırır + GH Seti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Setin içinde olanlar; (tek eksik balance board)

Wii Beyaz PAL Sistem Softmod uygulanmış , sensör, stand, adaptörleri, 480P görüntü için 5 uçlu Görüntü kablosu

2 GB SD Kart (Softmod - Gamecube ve Wiiware yazılımları - Oyun kapakları mevcut)

1TB 2.5" Seagate HDD = 326 Wii + 64 GAMECUBE + 100civarı WiiWARE Oyunları

3 Adet Remote = 2 beyaz orjinal + 1 siyah replika kol (titreşim hariç orjinalden farkı yok)

3 Adet Nunchuck + 1 Adet Motion Plus

1 Adet MarioKart Direksiyon

1 Adet DJ HERO Turntable + 2 Adet ORJİNAL DJ Hero oyunu

1 Adet Guitar Hero GİTARI

1 Adet Guitar Hero BATERİSİ

Oyunlarıdan kısaca bazıları ;

Wii = Resident Evil, Fatal Frame, Call Of Duty, Medal Of Honor, Conduit, No More Heroes, Guitar Hero, RockBand, Disney Epic Mickey, Super Mario, Endless Ocean , Excite Truck, Lego Starwars-HarryPotter- Indiana Jones, MADWORLD, Mario Sports, Need For Speed, Prince Of Persia ,Rayman, Redsteel, Sonic,Punch OUT, Mortal Kombat, Street Fighter, House Of The Dead, Zelda , Tomb Raider SERİLERİ

GAMECUBE = Resident Evil Bütün oyunları , Eternal Darkness , Metal Gear Solid, Star Wars, Viewtiful JOE SERİLERİ

Guitar hero bateri ve gitarını kullanabileceğiniz 19 ADET Guitar hero - Rock Band - Band Hero oyunları bulunmaktadır.

Boşbeleş aksesuarlar ile dolu ilanlar ile kıyas yapmayınız (Boks eldiveni - tenis raketi vs gereksiz ve kullanışsız parçalardan ibaret)

Ortalama 2-3 senedir Wii Oyunları - Gamecube Oyunları - Softmod satışı yapmış bulunuyorum, Devlet uzmanlık sınavlarına hazırlandığım için bu işleri bıraktım ve 2 sene boyunca topladığım seti/oyunları satmak istiyorum.

Setten sadece GUITAR HERO setini ve DJ Hero setini ayrı olarak satabilirim. 2 Setide isterseniz fiyat 300TL'ye bırakırım. gerisi için mesaj atmayınız.

Fiyat - ürün konusunda gereksiz mesajlar atmayınız ilgilenmiyorum - cevap vermeye tenezzül etmiyorum.

Yurtiçi kayıtlı Iphone 4S - Samsung i9300 Galaxy S3 - Xbox Kinectli Set gibi likiditesi yüksek mallar ile takas yapılabilir.

Gamecube oyunlarını - yazılımını yükletmek isterseniz 75TL karşılığında yapabilirim.

Aşağıdaki linkten resimlerinede bakabilirsiniz.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-wii-dev-set-1tb-hdd-guihero-dj-hero-gamecube-oyunlari-ve-dahasi-137525665/detay/
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Optimus Bayram -- 26 Aralık 2013; 0:34:42 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam güzel ürün iyi satışlar gamecube oyunlarını soft mod ile iso olarak çalıştırıyor doğru mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fleischman

Hocam güzel ürün iyi satışlar gamecube oyunlarını soft mod ile iso olarak çalıştırıyor doğru mu ?

Teşekkürler.
    Evet çalıştırabilyor.

• ayrı satış varsa nunchuk lazım üstad..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: redkid06

ayrı satış varsa nunchuk lazım üstad..?

malesef hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.