Şimdi Ara

WII +2 ADET REMOTE +2 ADET MOTION PLUS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ürünü satma sebebim PS3 e move almaktır. evde kutuda boşuboşuna duruyor en azından harçlık yaparım kalan parayıda :) temiz PAL Gold bilgisayar Altunizade den alınmıştır. WII SPORT WII RESORT ve PES 2009 oyunları vardır.

Çip falan takılmamıştır faturası garantisi mevcuttur. düşündüğüm Fiyat 450 TL ancak indirim yapabilirim .

Hatta PES 2011 ps3 + 250 lira da olabilir .
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm attım
  • hadi arkadaşlar move merak ediyorum gerçekten temiz makine :)

fbbatir gidecek heralde ama PES 2011 çıkmasını bekliyor :)

• kardes sıstemın ıle ılgılı bıraz detay versen?kac remote kac nun chuk var remote lar motıon plus mı?kullanımında herhangı bır sıkıntı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_sevki -- 29 Eylül 2010; 21:33:55 >
  • Gold bilgisayardan alınmıştır. Garantilidir. Faturası mevcuttur ancak evin altını üstünü getirmem şartı ile bulunabilir.(imkansız değil)

Satma sebebimden çok alma sebebim önemli bence PS3 den sıkılmış satmıştım hemen aynı parayla gittim bu cihazı aldım ilk başlarda

güzeldi ancak ps3 tadını almışlar bilir dönüş yaptım ve ps3 aldım god of war 3 ile birlik yine Gold bilgisayar Altunizade'den evde ailesi ile

ve ya arkadaşları geldiğinde sohbetten sıkılanlar için birebir alan arkadaşa tavsiye edebileceğim wii board alması ve snowboard oynunu

oyması geçekten süper bişi . Fiyatta indirim yapılmaz takas olarak PS3 oyunu PES 2011 + 270 liradır. 4 adet şarj cihazlı 2200 Mah piller ile

birlikte Pes 2011 + 300 TL dir. Chip taktırmadım oyun olarak Wii Play Wii Sport Wii Resort bide Pes 2009 var. Hepsi orjinaldir. Buraya kadar

okuduysanız ne kadar samimi olduğumu görmüşsünüzdür. tornavida ile açmaya çalıştım makineyi ancak bunların vidaları biraz garip 3

başlı yıldız şeklinde başarılı olamadım :) Neden açmaya çalıştın diye soracak olursanız da hemen aydınlatayım lehimsiz çip almayı

düşünüyordum makineyi kimsenin eline teslim etmek istemediğimden açsaydım siparişi verecektim ancak tornavidam olmadı üzerine

gitmedim. Soft mod yapmak için uğraştım onuda başaramadım sonradan Elimdeki oyunların yeteceğine karar verdim . Biraz uzun oldu

ama tüm herşeyiyle anlattım makineyi.

• fbbatir'a satılmıştır. hayrını gör abi kral adamdır kendisi tanıştık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.