Şimdi Ara

Wifi üzerinden android cihazımla netflix uygulamasına giriş yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    yaklaşık 4-5 gündür android telefonum evimin wifi ağına bağlı iken netflix uygulamasını açmıyor (-1001 hata kodu alıyorum, yükleniyor ekranında kalıyor simsiyah). sorun telefonda mı diye düşünüp tabletten de denedim, yine aynı sorunla karşılaştım. Fakat işin ilginci aynı wifi ağına bağlı iken bilgisayarımdan gayet sorunsuz şekilde giriş yapabiliyorum ayrıca telefonumu wifi'dan çıkarıp mobil veriye aldığımda yine sorunsuz çalıştığını gördüm.

    netflix ile iletişime geçtiğimde bana internet servis sağlayıcımla görüşmem gerektiğini söylediler. internet servis sağlayıcım da bu sefer "sorun bizimle alakalı değil netflix ile görüşün" dediler.

    IP havuzunda olmadığımı tahmin ediyorum, internet bağlantım ile ilgili genel bir sorun yaşamıyorum, dns ayarlarımda sorun olmadığını da teyit ettiler ama bu sorun bir türlü çözülmüyor, netflix hesabımı iptal etme aşamasına kadar geldim.

    Aynı sorunu yaşayanlar varsa yardımcı olabilir mi?

    Teşekkürler








  • Çözüldü. İnternet servis sağlayıcımı (dsmart net) arayıp MTU değerlerini güncellemelerini istedim. Arada geçen sürede twitter da açılmıyordu, netflix ile birlikte bu sorun da çözüldü.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.