Bildirim
wifi türkçe karakler sorunu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
WPS tuşunu kullan... nasıl Türkçe karakter kullanmış? bendeki HG253s takozu izin vermedi... -
modemi resetleyebilirsin.
ya da ethernet kablosuyla bağlanıp wifi şifresini değiştir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
modeme ulaşımım yok hocam o yüzden kablo da takamıyorum malesef -
modeme ulaşımım yok hocam bende anlamadım valla telefonum giriyor ama pc bağlanmıyor -
modem arayüz şifresini biliyor musun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hyr bilmiyorum hocam modeme ulaşımım yok pc den ı harfını yazınca şifreye, üstü çizgili y işareti oluyor bağlan diyince bi türlü düzeltemedim -
Yapabileceğin tek şey modeme erişimi olan kişiye rica edip şifreyi türkçe karakter olmayan bir şekilde yazmasını istemek.quote:
Orijinalden alıntı: f1rıncı
hyr bilmiyorum hocam modeme ulaşımım yok pc den ı harfını yazınca şifreye, üstü çizgili y işareti oluyor bağlan diyince bi türlü düzeltemedim
Yerinde olsam modem arayüz şifresini de öğrenirdim. Lazım olduğunda işini kendin çözebilirsin şifreyi bilirsen.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- adresindeki web sayfası, geçici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir.
- bu ağ yakındaki diğer birçok ağ tarafından kullanılmakta olan wi-fi kanallarında çalışıyor ne demek
- bu siteye ulaşılamıyor bağlantı sıfırlandı
- komşu wifi bağlanma
- dns probe finished no internet
- hotspot ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X