Bildirim
wifi türkçe karakler sorunu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
WPS tuşunu kullan... nasıl Türkçe karakter kullanmış? bendeki HG253s takozu izin vermedi... -
modemi resetleyebilirsin.
ya da ethernet kablosuyla bağlanıp wifi şifresini değiştir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
modeme ulaşımım yok hocam o yüzden kablo da takamıyorum malesef -
modeme ulaşımım yok hocam bende anlamadım valla telefonum giriyor ama pc bağlanmıyor -
modem arayüz şifresini biliyor musun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hyr bilmiyorum hocam modeme ulaşımım yok pc den ı harfını yazınca şifreye, üstü çizgili y işareti oluyor bağlan diyince bi türlü düzeltemedim -
Yapabileceğin tek şey modeme erişimi olan kişiye rica edip şifreyi türkçe karakter olmayan bir şekilde yazmasını istemek.quote:
Orijinalden alıntı: f1rıncı
hyr bilmiyorum hocam modeme ulaşımım yok pc den ı harfını yazınca şifreye, üstü çizgili y işareti oluyor bağlan diyince bi türlü düzeltemedim
Yerinde olsam modem arayüz şifresini de öğrenirdim. Lazım olduğunda işini kendin çözebilirsin şifreyi bilirsen.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X