Bildirim
wifi türkçe karakler sorunu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
WPS tuşunu kullan... nasıl Türkçe karakter kullanmış? bendeki HG253s takozu izin vermedi... _____________________________ Don't Buy INTEL...
INTEL=Güvenlik açıkları...
çöp intele tapınanlara çöp satın... -
modemi resetleyebilirsin.
ya da ethernet kablosuyla bağlanıp wifi şifresini değiştir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
modeme ulaşımım yok hocam o yüzden kablo da takamıyorum malesef _____________________________ -
modeme ulaşımım yok hocam bende anlamadım valla telefonum giriyor ama pc bağlanmıyor _____________________________ -
modem arayüz şifresini biliyor musun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hyr bilmiyorum hocam modeme ulaşımım yok pc den ı harfını yazınca şifreye, üstü çizgili y işareti oluyor bağlan diyince bi türlü düzeltemedim _____________________________ -
Yapabileceğin tek şey modeme erişimi olan kişiye rica edip şifreyi türkçe karakter olmayan bir şekilde yazmasını istemek.quote:
Orijinalden alıntı: f1rıncı
hyr bilmiyorum hocam modeme ulaşımım yok pc den ı harfını yazınca şifreye, üstü çizgili y işareti oluyor bağlan diyince bi türlü düzeltemedim
Yerinde olsam modem arayüz şifresini de öğrenirdim. Lazım olduğunda işini kendin çözebilirsin şifreyi bilirsen._____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu ağa bağlanılamıyor hatası
- bilgisayarınızda geçerli saat doğru olmayabilir hatası
- sistemimiz, bilgisayar ağınızdan gelen sıra dışı bir trafik algıladı. bu sayfa, gelen isteği gönderen kişinin bir robot değil, gerçekten siz olduğunuzu denetlemek içindir. bu neden oldu?
- modemi router olarak kullanma
- meb erişim engeli kaldırma
- hw monitor
- yeni hotspot 50 gb nedir
- virüslü oyunlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt