5. katta oturuyorum. Zemin kattan arkadaşımın evinden wifi çekiyorum. Laptobum bazı konumlarda yeterli sinyali alabiliyor fakat uğraşmamak için Dark RangeMax 2x5dbi antenli bi usb wireless cihazı aldım.Sinyalle ilgili herhangi bir problemim yok.Sürekli 4-5 çekiyor internet.Sorunum şu şekilde ;(arkadaşım asus dsl n66u router kullanıyor herhalde tam bir bilgim yok) internette dolaşırken,oyun oynarken vesaire internet birden kesiliyor,sınırlı erişim filan değil internet access yazıyor bağlantılarda internet akışı var fakat sekme açmaya çalıştığımda ekrana asus dsl n66u nun değişik bir ekranı geliyor ve kullanıcı adı şifre soruyor 192.168.2.1 adresi üzerinden wan tanımlayamadı gibisinden hatalar veriyor bazen ethernet veya telefon kablonuz tanımlanamadı diyor.Arkadaşa soruyorum bende sorun yok diyor.Arayüz şifresinide bana vermiyor o kadar samimi değiliz vermez yani şifreyi.Sıkıntım internetteyken değil,1 dakkaya filan geliyor gerçi bazen gelip arka arkaya sürekli gittiğide oluyorda ben online oyun oynuyorum oyunlarda sıkıntı oluyor ben bunu nasıl çözerim yardım ederseniz sevinirim.
haram internet kullanmanız nedeniyle sürekli kullanıcı adı ve şifre sorulmaktadır.