Şimdi Ara

WiFi olmayan eski Samsung Akilli Televizyonlar icin en uygun WiFi baglanti Cozumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim eski samsung ue32es5500 televizyonumu balkona koyacagim. Bu nedenle wifi ile internete baglamak istiyorum. Yaptigim arastirmalara gore usb wifi adaptorleri tanimasi icin uyumlu olmasi lazim. Samsungun kendi adaptorlerinden wis09 ve wis12 bu modelle uyumlu ama bu modelleri internette hicbiyerde bulamadim. Wis15 modeli mevcut ama o da 2014 oncesi tv modellerine uyumlu degil diye okudum.

Aliexpresste samsung wis09 yada wis12 yerine ayni sekilde Tvnin tanidigi model buldum ama o kadar beklemek de istemiyorum.

aliexpress.com
    US $16.79 23% OFF|Replacement USB TV Wireless Wi Fi Adapter for Samsung Smart TV instead WIS12ABGNX WIS09ABGN EH5300 EH5400 ES5500-in Wireless Adapter from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
    https://www.aliexpress.com/item/USB-TV-Wireless-Wi-Fi-Adapter-replace-Samsung-Smart-TV-instead-WIS12ABGNX-WIS09ABGN/32813459763.html

Sonuc olarak aklima wifi ve ethernet baglantisi olan repeater kullanmak geldi. Tvnin hemen arkasinda priz mevcut oldugu icin soyle bir model buldum mesela

Bu sekilde cozum ureten oldu mu memnunlar mi ? Benzer onerebileceginiz baska repeater mevcut mu ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.