Bildirim
WiFi Hotspot ile internet
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZaXesoX
Arkadaslar ipad mini'mde cellular olmadigi icin ev disinda internete giremiyorum. Telefonumun hotspot ozelligi var eger onunla ipad den internete girersem normalden fazla kota yer mi?
ipad mini,telefondan biraz daha fazla data akışı sağlar,
Ama çok da farketmez diye düşünüyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Arkadaslar ipad mini'mde cellular olmadigi icin ev disinda internete giremiyorum. Telefonumun hotspot ozelligi var eger onunla ipad den internete girersem normalden fazla kota yer mi?
Çok fazla yemez. Bende kullanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hakansant
quote:
ipad mini,telefondan biraz daha fazla data akışı sağlar,
Ama çok da farketmez diye düşünüyorum.
Hocam kullanacagiz yere gore degisir ipaddan video film izlerseniz kotadan fazla goturur,bunlarin disinda facebook twitter safariden haber okumsk icin cok kota goturmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevaplar icin tesekkurler
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X