Şimdi Ara

wifi hız durumu 2-3Mb/sn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • w 8.1 kullanıcısıyım.orijinal işletim sistemim vistaydı.şuan kablosuz bağlantıda sık sık problem yaşıyorum ve nedeni bence fotoğraftaki sorun.şimdiye kadar
    yaptıklarım
    1-bağdaştırıcı ayarlarını sıfırlardım
    2-wifi yazılımını kaldırıp tekrar yükledim
    3-wifi en son yazılımı yükledim
    4-güç yönetiminden güç seçenekleri için bu aygıtı kapat tikini kaldırdım
    5-modemden kanal değiştirdim wap ve wap2 şifreleme yöntemlerini denedim.
    6-modemi değiştirdim
    artık çaresiz kaldım.yardımlarınızı bekliyorum.
    edit:evdeki diğer 2 laptopta 8.1 ve sorun yok.

resimdeki hız bazen 1 e kadar düşüyor bazende 72 ye çıkıyor.
     wifi hız durumu 2-3Mb/sn

• Wifi kartınızın driverinin yeni versiyonu var ise internetten ındırıp kurun duzelmesı lazım. bende ordakı hız 144MBPS yazıyor
  • dbmaster kullanıcısına yanıt
    intelin sitesinde en son driveri buldum güncelledim ama çözüm olmadı.zaten en son güncel sürüm 15.08.2010 sanırım çünkü güncelledikten sonra tarih olarak bu yazıyor kablosuz özelliklerinde
  • çok enteresan bır durum. kablo ıle modeme bagladıgınızda sonuc nedır
  • quote:

Orijinalden alıntı: dbmaster

çok enteresan bır durum. kablo ıle modeme bagladıgınızda sonuc nedır

kablo ile bağlantıda hiç sorun yok. 100mb/sn olarak gözüküyor hız.bazen bir şeyler indirmek için kablolu bağlanıyorum sıkıntısız bir şekilde indirmeleri yapabiliyorum.hani modemimde iyi sayılır.tp link td w8968.modemin yanındayken kablosuz hız 72mb/sn ye kadar çıkıyor hemen yan odaya geçince 1mb/sn ye ye düşüyor ve bağlantı kopuyor:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: nm27

quote:

kablo ile bağlantıda hiç sorun yok. 100mb/sn olarak gözüküyor hız.bazen bir şeyler indirmek için kablolu bağlanıyorum sıkıntısız bir şekilde indirmeleri yapabiliyorum.hani modemimde iyi sayılır.tp link td w8968.modemin yanındayken kablosuz hız 72mb/sn ye kadar çıkıyor hemen yan odaya geçince 1mb/sn ye ye düşüyor ve bağlantı kopuyor:(

o modemle bilgisayar rasındaki veri hızı kanal değiştir veya FW update yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the-dark-blue

quote:

quote:

kanal değiştir derken modemdeki kanaldan bahseidyorsanız çözüm olmadı.1 6 11 ve 13. kanalları denemedim.eğer başka bir şey açıklar mısınız .fw uptade yap derken sürücüyü güncellemeyi kast ediyorsanız onu da yaptım:(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8 Mbit 500 KB/Sn yi geçmiyor.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the-dark-blue

quote:

quote:

kanal değiştir derken modemdeki kanaldan bahseidyorsanız çözüm olmadı.1 6 11 ve 13. kanalları denemedim.eğer başka bir şey açıklar mısınız .fw uptade yap derken sürücüyü güncellemeyi kast ediyorsanız onu da yaptım:(

modem dondurucu buzdolabı vs. üzerindeyse yer değştir veya değilse de değştir

• Denedim hocam onlarda fayda etmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.