Şimdi Ara

Wifi gücü yüksek kaliteli modem arıyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Türk Telekom 34 mbps fiber internetim var. Bina yöneticisiyim ana modemden binanın katlarına da internet veriyorum. Sıkıntım ise şu kablolu olarak internetim gayet hızlı memnunum kopma felan yok ama wifi ile bağlanma konusunda tüm bina çok sıkıntı yaşıyor. Bazen hiç bağlanmıyor, bağlansa dahi hız düşük, kopmalar oluyor vsvs. Sorunun modem-router kaynaklı olduğunu düşünüp sizden kaliteli, tüm binanın wifi konusunda sıkıntı yaşamayacağı bir modem-router tavsiyesi istiyorum. Belirlediğim bütçe 500 tl civarı ama eğer gerçekten bilgili kardeşlerimin gerek wifi gücü gerek de kendi kablolu hızım konusunda çok güvendiği bir cihaz olursa fiyattan çekinmem. Tavsiyelerini bekliyor, hepinize şimdiden teşekkür ediyorum.

Şuan kullandığım cihaz : tp-link n600

• wifianalyzer ile sinyali kontrol et en az 2 adet menzil genişletici almanız şart...
    www.hepsiburada.com
    D-Link DAP-1325/A1A 300Mbps Çift Antenli Kablosuz Menzil Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/d-link-dap-1325-a1a-300mbps-cift-antenli-kablosuz-menzil-genisletici-p-HBV00000A5LU7
  • quote:

Orijinalden alıntı: detanaoq

wifianalyzer ile sinyali kontrol et en az 2 adet menzil genişletici almanız şart...
    https://www.hepsiburada.com/d-link-dap-1325-a1a-300mbps-cift-antenli-kablosuz-menzil-genisletici-p-HBV00000A5LU7
    Menzil genişletici alsam da modemden kaynaklı bi problem yüzünden yine yavaş olur. Modemin dibine de girsem wifi yavaş bunu anlatmaya çalışıyorum.
  • siyakseres S kullanıcısına yanıt
    ethernette hız normalse seçenek var ya modem yada range extender alacaksın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.