Şimdi Ara

Wifi Camera için 80 Portu Bir türlü Açamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    - Motorola SB5101i
    - NetMaster WDS 840 Router

Motorola ile aldığım bağlantıyı, kablolu ve kablosuz netmaster ile dağıtıyorum. Kablosuz kamera aldım cat 5 ile routera bağladığımda sorunsuz bağlanıyorum (telefon-tablet) ama ne yaptım ise klavuzdaki tüm yönergeleri yapmama rağmen kablosuz çalıştıramadım. Biraz daha forumlarda araştırınca ve test edince portumun kapalı olduğunu gördüm ama açamadım. Sitemizdeki konularıda araştırdım yok arkadaş bir portu açamadım. Hatta yerini bile bulamadım. Hoş sorun portta'da olmayabilir belki ama şu an ilk şüpheli port. Nasıl açacam bu portu veya kamerayı kablosuz yayın yapmanın başka bir yolu varmı? Kamerada bu

• 80 portunu neden açıyorsun? Modem arayüzü 80 portunu kullanır, başka bir port dene derim.
  • Tamam. İnternette port sorgusu yapan çok site var bir sürü port no girdim kapalı diyor. Açık portlarımı tarayan sitelere de tarattım tüm portlarım kapalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g_boz -- 28 Ekim 2014; 22:19:01 >
  • Açamadım daha kamerayı kullanamıyorum.
  • Yardım edin arkadaş. Lütfen
  • Kablolu bağlanabiliyorsan portta sorun yok demektir. Kablosuz bağlantı modem ile kamera arasındaki ilişkidir. Wireless'ta bir sorun yoksa port önemli değildir.Kameranın arayüzünden wireless ve lan settings bölümünün ekran görüntüsünü paşlaşabilirsen yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberenerger

Kablolu bağlanabiliyorsan portta sorun yok demektir. Kablosuz bağlantı modem ile kamera arasındaki ilişkidir. Wireless'ta bir sorun yoksa port önemli değildir.Kameranın arayüzünden wireless ve lan settings bölümünün ekran görüntüsünü paşlaşabilirsen yardımcı olabilirim.

Port sorunu yok demenizde yola demizden tekrar kontrol ettim, klavuzu tekrar göz gezdirdim, komik bir hata yapmışım. Çözdüm saol ilgine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: g_boz

Uydunet kullanıyorum cihazlarım;
    - Motorola SB5101i

Motorola ile aldığım bağlantıyı, kablolu ve kablosuz netmaster ile dağıtıyorum. Kablosuz kamera aldım cat 5 ile routera bağladığımda sorunsuz bağlanıyorum (telefon-tablet) ama ne yaptım ise klavuzdaki tüm yönergeleri yapmama rağmen kablosuz çalıştıramadım. Biraz daha forumlarda araştırınca ve test edince portumun kapalı olduğunu gördüm ama açamadım. Sitemizdeki konularıda araştırdım yok arkadaş bir portu açamadım. Hatta yerini bile bulamadım. Hoş sorun portta'da olmayabilir belki ama şu an ilk şüpheli port. Nasıl açacam bu portu veya kamerayı kablosuz yayın yapmanın başka bir yolu varmı? Kamerada bu

Sayın Kullanıcımız,

0216 366 66 96 numaralı destek hattımızı ararsanız konuyla ilgili yardımcı olabiliriz.

Saygılarımızla,
    NetMASTER

• quote:

Orijinalden alıntı: NetMASTER_

quote:

Orijinalden alıntı: g_boz

Uydunet kullanıyorum cihazlarım;
    - Motorola SB5101i

Sayın Kullanıcımız,

0216 366 66 96 numaralı destek hattımızı ararsanız konuyla ilgili yardımcı olabiliriz.

Saygılarımızla,
    NetMASTER

Süpersiniz NetMASTER

• Wifi kameranının dışardan erişim explorer portunu 80 dan farklı bır port yap mesela 81 yap. wifi kameranın ıpsını örn 192.168.1.34 oldugunu dusun ve bu ıp ye 81 yı yonlendır dış ıp yıne orneke 78.60.190.60 ise söyle ulasırsın yonlendırme olduktan sonra 78.60.190.60:81 yazıp dısardan erısım saglarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkhardware

Wifi kameranının dışardan erişim explorer portunu 80 dan farklı bır port yap mesela 81 yap. wifi kameranın ıpsını örn 192.168.1.34 oldugunu dusun ve bu ıp ye 81 yı yonlendır dış ıp yıne orneke 78.60.190.60 ise söyle ulasırsın yonlendırme olduktan sonra 78.60.190.60:81 yazıp dısardan erısım saglarsın

Sorunu çözdüm sağolasın ilgine
  • Çözümü yazsaydın daha ıyı olurdu be bılmedıgımız bır konuysa bılgılenırdık
  • Kamera ayarlarında şifre bölümü vardı, ben oraya kameranın şifresi olan 123456 yazıyordum. Ama modem şifresi olacakmış port kapalı sanıyordum bende ama burada bir arkadaş tavsiyede bulundu kablolu bağlanıyorsan sorun yoktur dedi öylelikle buldum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.