Şimdi Ara

wifi bağlanınca bağlantı kopuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet bağlantım sürekli kopuyor wifi yi açıp kapatınca sorun geçiyor 5 dakika sonra yine kopuyor daha önce tt neti aramıştım geldi biri baktı sorun yok dedi ama problem geçmedi özellikle video izlerken anında gidiyor.
    Ethernet kablosuyla modeme bağlanınca hiç sorun çıkmıyor saatlerce video açtım hiç net kopması yaşamadı.Sizce sorun nedir nasıl çözerim modem mi bozuk acaba? bozuk ise ethernet de niye sorun yaşatmıyor acaba..
    Wifi açıkken şu işareti veriyor
    http://b1303.hizliresim.com/17/s/ldsd4.png

• modemin varsa yeni firmwaresini yukleyerek deneme yapın
  • indirdim de açamadım bin dosyası açma programları indirdim olmadı gene.. 2011 de en son gelmiş firmware güncellemesi sorun son 4-5 aydır var
  • Modemin ip dağıtmıyorda olabilir, bir başka aygıtla test ettiniz mi?
  • Bin dosyasını açmayacaksınız. Modemin yazılım güncelleme bolumunden bin dosyasını sececeksin / göstereceksin o yükler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, hocam ben bu sorunla laptobumu windows 8'e güncelleyince karşılaşmıştım. LAN ile bağlanınca sorun yoktu fakat WLAN ile bağlanınca bir kaç saniye sonra internet kopuyordu diğer bilgisayarlarda bağlanamıyordu. İnternetten farklı driverler denedim aynı problemi vermişti. Daha sonra Driver-Max diye bir program indirdim ücretsiz bir program. Oradaki driverını kurdum ve düzelmişti. Sorunu modemde değil Wireless Kartı driverında aramanı öneririm.

Saygılarımka
  • başka pc ile de denedim ve telefon ile de denedim hepsinde kopma sorunu oldu wifi de
    şimdi arkadaşın dediği driver update indiriyorum son durumu söyliyeceğim
    bin dosyasını yapamadım teşekkür ederim cevaplar için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wireless sürekli kopuyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Senin sorunun wi-fi ile ilgili haberin olsun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.