arkadaşlar elimdeki fazla ürünleri değerlendirip bir ihtiyacımı karşılamak istiyorum. yalnızca GSKY ALFA tarzı yüksek performanslı wifi alıcılar ile takas düşünüyorum. aşağıda listelediğim ürünlerin hepsini vereceğim.
--- 1 - microsoft basic optical mouse çok temiz ve sorunsuzdur 12tl
6 - 160'lı cd çantası... temizdir. mavi renklidir. arşiv yaparım diye alıp 10 cd koyduktan sonra kullanmadım. dış kaplaması sert plastiktir ve çok sağlamdır. yaprakları çok kalitelidir. yırtılmaz ve plastiktir. 20tl
iç tarafı resimdeki gibidir
dış tarafı ise tip olarak buna benzer
----------------------- -----------------------
7 - AMD athlon II x4 620 orjinal stock fan sıfır athlon 2 serisi 4 çekirdekli 620 işlemcilerle gelen stock fandır kutusu açılmamıştır. hiç kullanılmadı. ince yapraklıdır. 15tl
ürün sıfırı kadar temizdir. en ufak bir arıza, toz vs. bulunmamaktadır. fanı son derece sessiz çalışmaktadır. kaliteli bir üründür. dandik power supply lerle karşılaştırmayın bile.. -ATI4770 ekran kartı, 4 çekirdekli amd 620 işlemci, 2 adet sata2 harddisk, dvd-rw, wireless kart, 2adet 8cm, 1 adet 12cm fanı- sorunsuz bir şekilde çalıştırmaktadır. PRO2000 marka bilgisayarların C serisi özel üretim kasalarında kullanılmaktadır. üzerinde 1x24pin, 1x4pin 12v, 4x12v molex, 1xsata power, 1xfloppy power bulunmaktadır.
fiyat 20TL
----------------------- ----------------------- Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.