Şimdi Ara

Wifi alanını genişletmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Benim bir sorum olacaktı, evimin karşısından internet çekiyorum fakat internet evimin sadece bir yerinde çektiği için bilgisayarımı oraya taşıdım, evin içindede wifi olsun diye bir program vasıtasıyla oradan interneti evin içine yayıyorum fakat 7/24 bilgisayar açık kalıyor ve elektrik tüketiyor, tabi buda elektrik faturama yansıyor. Bunu duruma çare olsun diye internetten sinyal güçlendirici modellerine baktım fakat hepsi ethernet portuna bağlayarak kurulum yapıyor, benim için böyle bişey mümkün değil bu durumu nasıl çözebilirim neyle çözebilirim lütfen yardımcı olun.
    Şimdiden teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bütçeniz ne kadar? Access point alıp repeater modunda kullanırsanız sorun çözülür
  • Ayrıca http://forum.donanimhaber.com/m_83908038/tm.htm konuyu okursanız bi çok sorunuza cevap bulabilirsiniz.
  • Bütçe sıkıntım yok en azından 150tl civarına kadar 200 üstü beni aşar :)

• Tp link 7210N kullanıyorum. Gayet memnunun, sizede tavsiye ederim. 150tl almıştım.
  • Yalnız sıkıntımın kurulum sırasında modeme bağlayamamam olduğunu belirtmiştim, yani wifi alıp wifi dağıtacak fakat modeme asla ethernet portuyla bağlayamamam. Sadece gelen wifi yi wifi şeklinde herhangi bir komut yazmadan tek bir cihazla halletmek istiyorum

• Bu cihazı modeme bağlamanıza gerek yok. Aldıktan sonra cihazı ilk kurulum için bilgisayarınıza bağlıyorsunuz. karşıdaki ağı cihaza şifresini girip tanımlıyorsunuz. ondan sonra prizde takılı kalması yeterli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wifi ve bağlantı tercihi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bunun gibi 300 Mbps lik cihaz varmı peki?

• Mutlaka vardır araştırmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zach-

Bunun gibi 300 Mbps lik cihaz varmı peki?

Netmaster markasını araştır istersen..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.