Şimdi Ara

Widows 7 load driver ! sorunu acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
6.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benim pc çöktü çökecek format atacaktım ama şimdi kurulum başlamadan bu hatayı alıyorum !

Load Driver

A required CD/DVD drive device driver is missing. If you have a floppy disk, CD, DVD, or USB flash Drive, please insert it now.

Note: If the Windows installation media is in the CD/DVD Drive, you can safely remove it for this step.

Windows 7 “Hiçbir Aygıt Sürücüsü Bulunamadı”Hatası

çözümü nedir arkadaşlar

• acill
  • Kurulum CD/DVD'nde hatan.
  • neden üstat ? daha önceden aynı dvd den mis gibi basmıştım formatı ?
  • Hata'da CD/DVD gerekli, takınız felan diyor. CD'n bozulmuş olabilir. Mendile kolonya dök bi temizle ben öyle yapardım:)
  • yok cd bozuk değil eminim bios ta ayarları varmış ya başka yardım edebilecek biri var mı ?
  • acill
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up !!!!
  • up ne olur up
  • quote:

Orijinalden alıntı: mechanicc

yok cd bozuk değil eminim bios ta ayarları varmış ya başka yardım edebilecek biri var mı ?

Bios default ayarlarına getirin. Başka DVd'den boot ederek format atın.
  • Flashdiskle format atmayi deneyebilirsin.Hem o zaman hata dvd de mi degil mi anlarsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alilisan32

Flashdiskle format atmayi deneyebilirsin.Hem o zaman hata dvd de mi degil mi anlarsin.

onun iso sunu bulamadım üstat bana yardım edermisin ? bi de gparted ile bazıları düzeltmiş ama....
  • Hala olmadı !!!!!

• Çift slot ram varsa birini sök öyle dene. Olmazsa diğerini söküp dene. Eğer tek slot varsa başka ramle denemen gerekecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesTroYeR00x

Çift slot ram varsa birini sök öyle dene. Olmazsa diğerini söküp dene. Eğer tek slot varsa başka ramle denemen gerekecek.

Ram hızları farklıysa böyle sorun yaratabilir..
  • yok aynı üstat fakat daha 1 hafta önce format attım aynı cd ile şimdi niye böyle yaa pc öldü :(
  • quote:

yok aynı üstat fakat daha 1 hafta önce format attım aynı cd ile şimdi niye böyle yaa pc öldü :(

Başka DVD'den format atmayı denediniz mi Bios ekranında HDD gözüküyor mu bakın ?
  • Biostan dvd surucuyu 1. Siraya getirin

• quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

Biostan dvd surucuyu 1. Siraya getirin

bu zaten ilk yaptığım şeydi ama bak şimdi xp kurdum hata verdi ama sonra kendi bi şey yaptı ve yükledi mis giib win 7 niye böyle yapıyor ?? yardımmmmmmm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

Biostan dvd surucuyu 1. Siraya getirin

bu zaten ilk yaptığım şeydi ama bak şimdi xp kurdum hata verdi ama sonra kendi bi şey yaptı ve yükledi mis giib win 7 niye böyle yapıyor ?? yardımmmmmmm

Sistem özelliklerini yazar mısın ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.