Şimdi Ara

Widescreen monitor ile KO nasıl olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yüksek çözünürlük veren viewsonic marka 20" ve 22" monitör almayı düşünüyoruz ama LCDlerdeki klasik 1280*1024 üstüne çıkabilen monitörler widescreen oluyor. KO ile widescreen monitör kullanan oldumu, görüntü çok kötü mü çıkıyor?
    Alınacak olan LCD monitörün çözünürlüğü 1600*1050.
    Options.ini dosyasından standart dışı bi çözünürlük değeri girmeyi denedik ama oyun yine bildiği standart çözünürlükte açılıyor.
    Daha önce tecrübesi olan arkadaşlar başlığa bi el atarsa güzel olur.

• ben hp pavillin dv6000 kullanıyorum widescreen mevcut ve gayt memnunum
  • tepkime süresi kaç
  • Dizüstünde de oynuyorum widescreen 15.4" gayet güzel.Büyük ekranda çok daha zevkli olacağını düşünüyorum fakat tepkime süresinin en az 4 olması gerekli yoksa görüntü gerçekten çok bozulur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnlyHero

Dizüstünde de oynuyorum widescreen 15.4" gayet güzel.Büyük ekranda çok daha zevkli olacağını düşünüyorum fakat tepkime süresinin en az 4 olması gerekli yoksa görüntü gerçekten çok bozulur.

işte ben onun için sordum bu soruyo benim ekranımın tepkime suresi 8 ms HYUNDAI L72S yani burdan sunu demeye çalışıyorum lcd ekranlarda ilk once onemli olan sey tepkime suresidir benimki 8 ms ve goruntu kalitesi harika lcd alıcaksanız en fazla 8ms olmasına dikkat edin
  • Benim satın alacağım ürünün tepkime süresi 5ms, 20" 1600*1050.
    Benim korkum oyundayken ekrandaki görüntünün şişkinleşmesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TORMiNATOR -- 12 Ocak 2007; 18:10:05 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.