Şimdi Ara

Wide Screen oyun yamaları! Toplam 18 adet oldu! Universal WS Gamer Patcher! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
299
Cevap
1
Favori
100.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Patriot Ayhan

NBA 2007 için bir patch var yada yöntem var mıdır?

quote:

Orjinalden alıntı: hkacmaz

NFS Underground2 için wide yaması var mı???????

Eklendi

Methodları denedikten sonra bizi de bilgilendirirseniz diğer arkdaşlara da faydanız olacaktır...

Orjinalden alıntı: TheGreat

quote:

quote:

Eklendi

Methodları denedikten sonra bizi de bilgilendirirseniz diğer arkdaşlara da faydanız olacaktır...

Hocam ben bunu çalıştıramadım yaa.İndirdim.Sonra C de EA Games in içinde underground2 nin içine attım.Atarken tümüne evet dedim.Sonra bunun içinden proğramı açıp 1440x900 dedim.Exit dedim ve oyunu açtım; ancak 1440x900 de çalışmadı.Bu arada exit diyip path mıdır nedir onu kappattım çünkü kapatmazsam oyun açılmıyor ve "..../speed2.exe başka bir proğram tarafından kullanılıyor" diyor.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TheGreat

quote:

quote:

Eklendi

Hocam ben bunu çalıştıramadım yaa.İndirdim.Sonra C de EA Games in içinde underground2 nin içine attım.Atarken tümüne evet dedim.Sonra bunun içinden proğramı açıp 1440x900 dedim.Exit dedim ve oyunu açtım; ancak 1440x900 de çalışmadı.Bu arada exit diyip path mıdır nedir onu kappattım çünkü kapatmazsam oyun açılmıyor ve "..../speed2.exe başka bir proğram tarafından kullanılıyor" diyor.

Rar'lı dosyanın içinden çıkan exe'yi ve patch'i oyunun kurulu olduğu dizine atacaksın. Sonrasında programı açtıktan sonra çözünürlüğü seçip patch butonuna basacaksın. Oyuna girmek için yeni exe'yi kullanmalısın. Hocam zaten bu patch'i ben de denemedim. Vaktim olursa deneyip sonucu size aktarırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 31 Ocak 2007; 2:25:45 >

• tşkler pes6 nın widescreen yaması varsa çok makbule geçer

Orjinalden alıntı: sur_tuna

tşkler pes6 nın widescreen yaması varsa çok makbule geçer

Hocam PES 6 zaten native olarak Wide Screen'i destekliyor...
  • topıc ı acan arkadasın verdıgı ılk sayfadakı lınkten,battlefıeld 1942 yı yaptım ve oldu.2142 yı daha ındıremedım netten,o zamana kadar takılmak ıcın denedım ve oldu,uzun surdu bıraz onu yap bunu yap ama olsun
  • sağolasın kardeş
    bu arada arkadaşlar ben yeniyim bana buraları tanıtsanız.

Orjinalden alıntı: Slayer_

Pes 5 1440*900 ayarı yapmak için ne yapmamız gerekiyor arkadaşlar?

yArdımcı olacak yokmu
  • fifa 2007 den de haber cıkmadı
    |Asus P5b| |2*1GB ADATA Vitesta 800Mhz (970 mhz oc)| |WD. 320gb 16cache| |Samsung 160GB SATA II| |E6300 C2D (3400 MHZ)| |Asus 7950 GT (600 mhz-1500 mhz o/c)| |Enermax Liberty 400 PSU| |Arctic Cooling Freezer Pro| |Enermax Chakra Kasa| |22" Viewsonic Lcd| |Vista Home Premium|
  • Hocam yukarda açıklamıştım fifa 2007 yi bi bak istersen

yada tekrar yazayım

quote:

bak şimdi bu adresteki programı yukluyosunhttp://www.x-ways.net/winhex/
    daha sonra programı actıktan sonra NEW diyosun C:\Documents and Settings\xxx\Belgelerim\FIFA 07\A. Profiles dosyasını açıyosunn resimde gordugun
    widescreen "0" olan yeri "1" yapıyosun ve oyunu açıp dırek wide screen olarak oynamaya başlıyosun
    ABİT AN8 SLI - AMD 64 x2 3800@ 2500Mhz [Günlük] - SAMSUNG 750 GB SATA 2 - SHAPPHIRE ATI X800 [x850xt BioS 610-639]GTO FB - 512*2 TwinMOS PC3200 1GB DUAL-CH KIT - TAGAN 480W EASYCON SP PSU - CREATIVE 4400 INSPIRE - CREATIVE NX ULTRA WEB CAM - ViewSonic 22" 2230wm LCD Widescreen - SAMSUNG 17"763 MB CRT - ASUS DVD RW 1608P2 - AIRTIES RT-5030 ADSL - Zalman-CNPS7000B-CU - Zalman-Fatal1ty VGA Soğutucu FS-V7 - HP 7260 PHOTO PRINTER

• quote:

Orjinalden alıntı: _Blackfly_

Hocam yukarda açıklamıştım fifa 2007 yi bi bak istersen

yada tekrar yazayım

quote:

bak şimdi bu adresteki programı yukluyosunhttp://www.x-ways.net/winhex/
    daha sonra programı actıktan sonra NEW diyosun C:\Documents and Settings\xxx\Belgelerim\FIFA 07\A. Profiles dosyasını açıyosunn resimde gordugun
    widescreen "0" olan yeri "1" yapıyosun ve oyunu açıp dırek wide screen olarak oynamaya başlıyosun

bu yazdıklarını yaptım fakat keskın bı goruntu alamadım yanı yıne bulanık goruntu daha oncekı denemelerımde goruntu nettı ama ekranı ortalayamıyodu o yuzden tam bı cozum ıcın fıfa 2007 yazmıstım

• Herkese selamlar.LG L194WT-BF 19" 5ms WIDE SCREEN LCD MONİTÖR sipariş ettim.Yarın elimde olucak.Forumda wide screen ile yazılanları görünce şaşırdım.Oyunlarda hep patch yüklemek zorunda kalmak bence hiç hoş değil,acaba hatamı yaptım diye düşünüyorum.Sizce normal 19'' mi almalıyım.wide screen extra diğer ekranlardan farkı nedir? cevaplarınız icin simdiden tesekkurler.Saygılarımla.[simage][/simage]

quote:

Orjinalden alıntı: SorrowOcean

Belki konunun biraz dışı ama sanırım burada cevap bulabilirim soruma
    Bu oyunlardaki çözünürlük sorunsalı sadece ws'lerde mi var yoksa bütün lcd monitörlerde mi?

Normal kare LCD monitörlerde böyle bir sorun söz konusu değil. Aslında WS'deki bu durum öyle aman aman bir sorun değil :) WS monitörlerden en iyi görüntü kalitesini kendi doğal çözünürlüğünde (yani desteklediği maximum çözünürlük) ve 16:10 yada 16:9 oranlarındaki çözünürlüklerde alırsın. Mesela 1280x768, 1280x900, 1440x900 vs gibi... Bir çok yeni oyunda wide çözünürlükler olduğu gibi eski oyunların bir çoğunda olmayabiliyor. Fakat cfg uzantılı dosyalarda oynama yaparak ya da registery hack gibi yöntemlerle istediğimiz çözünürlüğü manuel olarak ayarlama şansımız var. Yani bir sorun teşkil etmiyor bu yöntemlerden sonra...

Yeni nesil oyunlar için firmalar üzerlerine basa basa HD destekli wide screen TV'leri ya da monitörleri öneriyorlar. Artı olarak yıllardır sinema salonlarından aşina olduğumuz geniş ekran seyir keyfi de artık evlere giriyor bu sayede. Yani WS'lerde yeni başlayan ve uzun süreli bir gelecek var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 23 Şubat 2007; 0:53:59 >

• gerçekten çok güzel paylaşımlar özellikle doom3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnlyHero -- 24 Şubat 2007; 18:39:30 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.