Şimdi Ara

Wide Screen Design Tablet TB-7300 Bakarmısınız??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.trust.com/products/product_detail.aspx?item=15358

Arkadaslar babam için alcaz çizim yapıyor kendisi kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum.

• Hic kullanan yokmu?
  • bende grafik işleri ile uğraşıyorum, ilk çalıştığım işyerinde (bir fotoğraf stüdyosu) aynı markanın farklı bir modelinde tablet kullanıyorlardı. gerçekten kullanımı kolaylık getirmesinden çok baş ağrıtıyordu. eğer kullandığınız monitör LCD ise problem yok ama CRT monitör kullanıyorsanız bu tür tabletler "jitter" denilen titreme sorunlarına yol açıyor. tek çözüm yolu tabletin yanında elektronik eşya bulundurmamak (monitör telefon vs.)

yaklaşık 7 yıldır grafik ile ilgili işlerimi tablet yardımı ile yapıyorum. bu alanda size önerebileceğim tek marka var o da wacom. fiyatı diğer tabletlere göre gerçekten pahalı fakat bu işten para kazanan biriyseniz eğer kesinlikle acımadan verebilirsiniz o parayı. daha çok hobi amaçlı kullanılacaksa yine wacom'un giriş seviyesi 10x15 cm algılama alanına sahip tabletlerini tercih edebilirsiniz.

ben evde wacom intuos 3 A3 tablet ve diğer bilgisayarımda yine wacom'un graphire 4 modelini kullanıyorum. bu konuda sorunuz olursa sormaktan çekinmeyin...

Saygılar...

• benim bir sorum olacak acaba yaptığım çizimi monitörden değilde drek tabletten görebileceğim bir tablet var mı yani hem monitöre hem tablete ihtiyacım olmasın dersek mesela nasıl bişey bakmak gerekir?
  • Wacom'un Cintiq serisi tabletler işinizi fazlası ile görecektir. yanlız umarım bu işle profesyonel olarak ilgileniyorsunuzdur. yoksa cintiq serisinin fiyatları dudak uçuklatacak düzeyde. cintiq serisinden 21ux ürününü 4 ay kadar kullandım. daha sonra benim için gereksiz olduğunu anlayıp sattım, halen intuos kullanıyorum memnunum.
  • Tableti halen alcaz fakat halen model olarak kararsızız Trustun TB-7300 modeli ile ilgileniyorduk fakat mesajınızı daha yeni okuyorum Wacomun bir modelini buldum sizce fiyat olarak nasıldır babam kesinlikle büyük istiyor 10x15lik ufaklar gibi değil yardımcı olursanız sevinirim
    http://www.sanalmarketim.com/urun/54501fcc76102640b20c948c7f1eb271/WACOM-WACOM-Graphire4-Wide-Classic-A6-CTE-440/W-CL-(Son-2-adet)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurcan.kaymak -- 25 Temmuz 2009; 20:46:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.