Şimdi Ara

wi-fi modemi olmayan iphone kullanıcıları-Laptop'u wireless router olarak kullanmak- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
4
Favori
55.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: anorexia

quote:

Orjinalden alıntı: nwbrn

xp bende sorunsuz çalışıyo şu an. yalnız ilk kez bu kadar uzun wifi kullandım baya ısındı telefon.

dostum normalde iphone wi fi modemle bağlandığı zaman ısınmıyor ancak bu yöntemle çok fazla ısınıyor

hmm tekrar çok saol, wireless modem alana kadar idare ederiz made bu şekilde.

dipnot: WİFİYİ AÇIP OLE AG KURMAYI DENEYİN .. :]
  • hocam aynı bendede aynı problem var laptop kurdugumuz aga baglanmaya calısıyor yanı kurdugumuz wi-fi agını goruyor bende kendı kurdugum aga baglıyorum laptop ı zaten ole yapmasam yanı baglanmasam ıphone kurdugum agı gormuyor nese laptop ı kurdugum aga baglarken sınyal gucu full cekıyor baglanıyor ama baglandıkdan sonra sınyal gucu yok dıye uyarı gelıyor tabu bu arada ıphone wi-fi yi goruyor ama hemen kapoyor baglantı ama laptop dan koptugu ıcın ıphone danda kopuyor bır yerlerde yanlıslık var ama anlamadım

Hocam yardımcı olunda cozalım su ısı

Orjinalden alıntı: manovar

kısa süre için bağlanıyor bende sonra kopuyor bağlantı bağlı göründüğü halde.
    açıp kapatınca wifi yi tekrar bağlanıyor.
    kesilme oluyor mu sizde de?
    ayni sorun bendede var
    Ben wifi driverının kendi programıyla hemencecik yapıyorum. Bi ara olmadı, sorun wifi driver'ını update etmemmiş. Ağa bağlanıyordum ama internete giremiyordum. Eğer böyle bi sorunla karşılarsınız, updateden sonra, yeni versiyonu silin, eskisini tekrar yükleyin...
  • dun anorexia arkadas sagolsun ozel ılgı gosterdı msn den tekrar kurulumu beraber yaptık ama sonrun degısmedı ıphone wi-fi yi goruyor buluyor ıphone dan ınternetle ılgılı herhangı bırseyıo tıkladımmı hemen kopuyordu net ondan sonra bende kendım deneme yapmaya basladım kasprsk ınternet securty programı kullanıyordum onu tamamen devre dısı bırtaktıp sonra windows guvenlık duvarını da tamamen kapadım sonra baglanmayı denedım ıphone dan baglandı ve kapma yapmamaya basladı hatta youtube dan abaya vıdeo fılan ızledım ama 2 3 dk ıcınde kopuyor vce bırdaha baglanmıyor baglanmasın ıcın ıphone dan wi-fi yı kapayıp tekrar acmanız lazım ancak bırdaha ole goruyor agı ama tabı gene kopuyor zaten sıstem sole ıslıyor sız ıphone da ınternetle ılgılı bırsey yapmadıgınız sadece aga baglı duruyorsunuz ama dıyelımkı safarıyı actınız hemen ag ınternete baglanıyor zaten pc den bu gostergelerı gorebılıyorsunuz ama ıste kopuyor ve bu sekılı ıle pek bır esı yaramıyor bunun bır cozumu olmalı ama ben bukadarırı anlaya bıldım

• arkadaşlar bende bu işlemle biraz uğraştım ve bağlanamadım ilk başta iphone umda bağlı görünüyordu ama sitelere girmiyordu. daha sonra oluşturduğumuz kablosuz ağa internet sağlamak için internete çıktığımız kablolu bağlantıdan köprü oluşturmak gerektiğini anladım(nası oldu anlamadım bi anda içime doğdu:D)
    şimdi;
    kurduğumuz kablosuz ağları kaldıralım daha sonra iki ethernet kartını gördüğümüz ağ bağlantılarım ekranına gidelim(kablosuz ve internete çıktığımız iki kartı gösteren ekran)
    orda ikisine birden sağ tıklayıp köprüle diyelim ve bilgisayar gerisini halletsin.
    daha sonra yukarda anlatıldığı şekilde kablosuz ağ kuralım. bu sefer diğer bilgisayarlar bu bilgisayardan internete bağlansın alanı görülmeyecektir (bende görünmedi en azından) ama önemli diil biraz bekleyin ağ köprüsü tanımlamasını tamamlayınca iphonumuzdan oluşturduğumuz kablosuz ağa giriyoruz.(en azından ben giriyorum:D)
    herkese bol şanslar işallah hepinizde benim gibi rahatça nette dolşaırsınız iphonunuzla.
    (shazam rulazzz:D)

• quote:

Orjinalden alıntı: ergazi

arkadaşlar bende bu işlemle biraz uğraştım ve bağlanamadım ilk başta iphone umda bağlı görünüyordu ama sitelere girmiyordu. daha sonra oluşturduğumuz kablosuz ağa internet sağlamak için internete çıktığımız kablolu bağlantıdan köprü oluşturmak gerektiğini anladım(nası oldu anlamadım bi anda içime doğdu:D)
    şimdi;
    kurduğumuz kablosuz ağları kaldıralım daha sonra iki ethernet kartını gördüğümüz ağ bağlantılarım ekranına gidelim(kablosuz ve internete çıktığımız iki kartı gösteren ekran)
    orda ikisine birden sağ tıklayıp köprüle diyelim ve bilgisayar gerisini halletsin.
    daha sonra yukarda anlatıldığı şekilde kablosuz ağ kuralım. bu sefer diğer bilgisayarlar bu bilgisayardan internete bağlansın alanı görülmeyecektir (bende görünmedi en azından) ama önemli diil biraz bekleyin ağ köprüsü tanımlamasını tamamlayınca iphonumuzdan oluşturduğumuz kablosuz ağa giriyoruz.(en azından ben giriyorum:D)
    herkese bol şanslar işallah hepinizde benim gibi rahatça nette dolşaırsınız iphonunuzla.
    (shazam rulazzz:D)
    ise yariyor kesinlikle kopma falan yasanmiyor tesekürler!!

• hocam kesın sonuc aldınmı bu uygulamadan yanı kopma veya dusuk sınyal gıbı sorunlar yasanıyormu yoksa hıc bır sorun olmadan kullanılıyormu ????

ben gıdıp airtais ın ap 301 access poınt tini aldım sırf bu yuzden ınternetı ona bagladımn oda wi-fi yayın yapıyor ıphone dan ole gırıyorum ama bu kesın sonuc verıyorsa gerı verırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabasaakall -- 14 Ekim 2008; 14:11:02 >

Orjinalden alıntı: Biggamerx

hocam kesın sonuc aldınmı bu uygulamadan yanı kopma veya dusuk sınyal gıbı sorunlar yasanıyormu yoksa hıc bır sorun olmadan kullanılıyormu ????

ben gıdıp airtais ın ap 301 access poınt tini aldım sırf bu yuzden ınternetı ona bagladımn oda wi-fi yayın yapıyor ıphone dan ole gırıyorum ama bu kesın sonuc verıyorsa gerı verırım :)
    vala kendi adima konusucak olursam bu yöntemi denemeden once 5 dk bir falan kopuyordu ama köprü muhabetinden sonra sorunsuz iki saat bagli kaldim bi cok oyun uygulama indirdim sende emin olmak icin ilkin dene memnun kalirsan geri verirsin âma isinma problemi halen var oda benim acimdan sorun degil

Orjinalden alıntı: Biggamerx

hocam kesın sonuc aldınmı bu uygulamadan yanı kopma veya dusuk sınyal gıbı sorunlar yasanıyormu yoksa hıc bır sorun olmadan kullanılıyormu ????

eski modemin elindeyse hala bi dene derim zor bişi diil 10 dakkada halledersin ona göre geri verirsin burdan kesin veta diil ne desek yalan olur ama ben 3 ayrı laptop da denedim oldu.

http://urun.gittigidiyor.com/EDIMAX-WIRELESS-LAN-ACCESS-POINT_W0QQidZZ13022591

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 15 Ekim 2008; 1:53:33 >
  • yok hocam ben xp kullanıyorum denılen kopru yontemınıde yaptım ama olmadı zaten kopru kurunca ılk anlatılan ag kurulumunu yapamıyorsun bırcok secenek cıkmıyor ole yaptım bole yaptım olmadı yenı aldıgım acsess poıntı vermıcem mecburen yapıcak bırsey yok zaten bu yontem cok cok saglıklı calısmıyor artı telefonu baya bır yoruyor pılı cok daha fazla harcıyor

Bende şöyle bir ekran çıkıyor ve "Etkinleştir" adlı önerilen yer eksik... iPhone'umdan, PSP'mden hatta PS3'ümden aramama rağmen bir türlü yaptığım ağı bulamamadım. Yardım ederseniz sevinirim.

İşte Resim:

Gözükmüyorsa Link:
    http://img98.imageshack.us/my.php?image=dssvy1.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5980C441C -- 16 Aralık 2008; 22:34:41 >

• evet dostum bazı bilgisayarlarda öyle bi sorun oluyo vistanın bi hatası ama önemli diil sadece kurulduktan sonra hemen bağlanmamış oluosun o ağa.
    tam olarak nerdeydi hatırlamıyorum vistada ama kurduğun o ağı bulup sağ tıklayıp bağlan diceksin yada tray de bağlantıların gözüküosa ordan bağlan diyip o kablosuz ağı seççeksin ve etkinleştirmiş olcaksın.
    inşallah çözülür sorunun kusura bakma vista kullanmıyorum şu sıralar bakıcak bilgisayar da bulamadım. kolay gelsin.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.