Şimdi Ara

Wi-fi mı önemli 3G mi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
3.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu konuda kararsız kaldım.

3G ile bağlantı olması faturayı çok etkiler mi.
    3G ile wifi(iyi bir bağlantı yakalarsak) hız açısından karşılaştırırsak hangisi daha iyidir.
    İkisini de aynı derece kullandığımızı düşünürsek şarj hangisinde daha çok gider.

Yardımcı olabilir misiniz.

Teşekkürler...

• 3g kullanmak için paket satın Alman lazım yoksa faturaya acayip yük bindirir Turkcell de mb bası 2tl olması lazım yani 100mb kullandığını duşun hem 3g heryerden çekmiyor hemde wifi ye göre inanılmaz sekilde pil harcıyor 3gnin tek artısı her yerde olması
  • Her yerde olması derken 3g çekmezse Edge bağlantısı olmasından bahsettim
    not:iphonedan yazdığım için düzeltme yapamadım
  • Bana göre eğer internetin her an yanında olması gibi hayati bir zorumluluğun yoksa, wi-fi en güzeli zaten iş yerinde kafede vs heryerde wi-fi var... Nerde wi-fi(beleş) oraya yerleş...
  • TAbiki wi-fi zaten fiyatlarından da cıkarabilirsiniz.Çakma çin mallarını çıkarırsak wİ-fi Özelliği olan bi telefon 600 liradan satılıyor ama 3g li 270 liraya bile bulabiliyorsunuz.ve arkadaşlarında dediği gibi 3g paket ile olacak birşey wifi kablosuz bağlantının bulundugu her yerde günümüzde KAblosuz bağlantının olmadıgı cafe,alışveriş merkezi yer kalmadı.
  • şu an için wifi güzel. Ama sürekli elimin altında net olsun diyosan al 1 gb net
  • Telefonumda (K850i) 3G desteği var fakat para verip de 3G kullanmayı pek düşünmedim, çünkü Wi-Fi bedava olduğu için iPod Touch ile bağlanıyorum, zaten birçok yerde kablosuz internet bağlantısı var artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu fiyatlarla 3g ye girilmez bence.Fazlasıyla pahalı düşer mi bilmem ama düşmezse kullanıcıları belirli bi sınırda kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ok1907

Bu arada turkcell diyor ki: 100mb data ile 2800 gazete sayfası okuyabilirsiniz. Bu 100mb bizim bildiğimiz 100mb değil mi acaba? Çünkü şu anki siteler in bir sayfası 400-500kb götürebiliyor.

yani telefonda reklamdır, flashdır gözükmediğinden, site telefona göre uyarlandığından daha az götürür. ama yetmez çok kullanan birine tabii ki.

ayrıca soruya dönersek evden çok fazla çıkmayan biri için wi-fi gereksiz diye düşünüyorum. 3g ise bi yere gittiğin de daha önemli. istanbul'da her cafe'de alışveriş merkezinde vs olabilir ama istanbul dışına çıktıgında bu o kadar da mümkün olmuyor. adam yazın memleketine, köyüne gidecek wi-fi yi nereden bulacak? o yüzden her yerden bağlantı sloganı ile ( ne kadar doğru çekmeyen yerler var da neyse) 3G diyorum.

• WI-FI desteğinin daha önemli olduğunu düşünüyorum.
  • her ikisi de olmalıı
  • Wifi Daha önemli ama her ikiside olması büyük avantaj

Wifi noktaları bulunan yerlerden ücretsiz takılırsın
    Wifi noktası olmayan yerlerde,acil durumlarda vs de 3G den takılırsın
  • Wifi- Parasız
    3G- Şimdilik ucuz , yakında pahalı olacak
  • Kesinlikle Wi-Fi derim ben
  • Wifi tercih ederim batarya kullanım oranı daha az olduğu için

Zaten 3G'm de yok ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hi-Tech-Man

Wifi- Parasız
    3G- Şimdilik ucuz , yakında pahalı olacak

Ucuz hali buysa pahalısını düşünemiyorum şahsen.
  • ben wifi derim wlan her yerde var bi kere
    mesela lisemde alışveriş merkezlerinde cafelerde .......
  • Şahsen ne 3G teknolojisinin ne de görüntülü konuşmanın henüz türkiyede tam oturmadığını düşünüyorum tahminen bir 6 ay sonra wi-fi+3G+GPS tarzı telefonlar çok çok ucuzlayacaktır.
    wi-fi yakın zamanda olmazsa olmaz özellikler arasına girmeye aday.
    Nasıl ki şimdi bir cep telefonunda aranan en temel özellikler arasında bluetooth var önümüzdeki yıllarda da aynı durumun wi-fi içinde geçerli olması yüksek ihtimal.
    3G ise şimdilik lüks olarak adlandırabileceğimiz bir özellik tüm operatörlerin yapacakları kampanyalarla kısa sürede fiyatları cazip hale gelecektir.
    wi-fi mi 3g mi derseniz şuan öncelik ve gereklilik bakımından yukarda belirttiğim nedenlerden dolayı wi-fi derim.
  • Wi-fi
  • wi-fi ve edge yeterli heryerde wifi var zaten eger wifi yoksa bile 20 kontöre haftalık alırsın açıkçası ben öle yapıorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.