Şimdi Ara

Wi-fi internet hızını yavaşlatma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Böyle birşey varmı yokmu onuda bilmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim.

Şimdi ben online oyun oynuyorum. Wi-fi kapalı iken hiçbir sorun yok.Şöyle ki evdeki küçük oğlum tabletten internet üzerinden çizgi film izlediği için oyun sırasında ciddi ping sorunları yaşıyorum.Sürekli wi-fi yi kapatmak zorunda kalıyorum bu seferde evdeki ufaklık ile başım derde giriyor :) Bu durumu çözmek adına yapılabilecek birşey varmı ? Modemim ttnet huawei hg630a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞAhin -- 23 Şubat 2015; 19:34:47 >

• ŞAhin kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ben de çok yaşadım 2 ortak evdeyiz interneti sömürüyor bildiğin ama wi-fi kapatınca sıkıntı olmuyor. Çok araştırdım kablolu bağlanıyorsan biraz faydası oluyor ama çok farketmiyor, bi gün kavga çıkacak ama neyse...
  • Genelde her modem icin 192.168.1.1 ya da 1.2 adresinden ayarlamalar yapılır. Kablolu baglanıp, wlan ayarlarıydı sanırım, wifi icin hız sınırlaması yapılabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MOSHIC

Genelde her modem icin 192.168.1.1 ya da 1.2 adresinden ayarlamalar yapılır. Kablolu baglanıp, wlan ayarlarıydı sanırım, wifi icin hız sınırlaması yapılabiliyor.

wlan sekmesinin içinde Aktarım gücü diye bir seçenek var 100% işaretli ve düşebiliyor burdan olabilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WiFi Hızı Düşürme
    8 yıl önce açıldı
    PC yavaş wifi hızı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.