bilgisayarda wireless yok,bende pcmci wireless kullanıyom.ama hiç ii çekmiyor.btün pcmci lar böylemi.okulda arkadaşların wiresslen bağlandığı yerlerden benimki hiç bişi bulamıyo :) şimdi serviste wireless taktırmayı düşünüyom noteeboğa ama oda 120ş :( acaba benim wireless adaptöründemi bi sorun var.bu konuda başka şikayeti olan varmı acaba.bu arada bendeki wireless D-Link G108 802.11g/2.4GHz 108MbPs
Kesinikle senin kartta bir problem var. Normalde pcmci kartlar daha iyi çeker gömülü wireless lerden çünkü onların antenleri var ve bu antenler yardımıyla sinyaleri daha rahat yakalayabiliyorlar. Benim tavsiyem en güncel sürücüleri yükle ve wireless kartının ayarlarını gözden geçir.
Hep ADSL olacak değil ya.. Ya biz kablo kullanıcıları ne yapalım??
Malum, piyasada kablo modem yok ayrıca satılan. Bu yüzden başka bir çözüm bulmak gerekiyor wireless için. Muhtemelen çözüm Kablo Modem'le bilgisayar arasına bir wireless router (modem değil, sadece Router) koyarak olabilir. Kablo modem'den çıkan eternet kablosu önce router'a, ordan da masaüstü bilgisayara gider. Yani;
Kablo hattı ------------ Kablo Modem-------Wireless Router-------Masaüstü bilgisayar ........................................................................(i).............................................. ........................................................................(i).............................................. ..................................................................Dizüstü WiFi......................................
---; kablolu bağlantı (i); kablosuz bağlantı
Sorularım; 1) Bu sistem olur mu? Yani router'dan masaüstüme eternet kablosu çekerken, aynı zamanda da wireless sinyal alabilir miyim? 2) Kablo internet kullanıcıları için başka bir çözümünüz var mı? 3) Tavsiye edebileceğiniz bir wireless router var mı? 4) Eğer sistem olursa, tahmini bağlantı hızım ne kadar etkilenir? Yani elbette etkilenecektir ama burada kastım, tek router'dan normal eternet bağlantısı yaptığımızdaki kadar mı?
Teşekkürler.
Wi-Fi, SSS hazırlasak daha iyi olmaz mı?
Selamlar.Güzel gidiliyordu.Ama 1 sayfada kalınca şaşırdım açıkçası. Sorun şu:Mesela 2 bilgisayarın wi-fi side var ama 2 bilgisayarda birbirlerini görmüyor.(Arada wi-fi modem olmadan). Ama yukarda okuduğuma göre bunun yapılabileceği söylenmiş.Peki bu nasıl yapılmakta.Bu konuya bir değinilirse güzel olur aslında.Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme