Şimdi Ara

Wi-Fi 600dk Paketim varmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
54.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    online işlemlere baktım aralık 2010 a kadar Wi-Fi 600dk Paketi niz var ücretsiz yazıyor.
    cep telefonumda kullanabilir miyim bu wi fiyi?
    nerelerde oluyor bu, alışveriş merkezi filan mı ? ve şifresini nasıl temin edecem?

• Ttnet wifi noktaları var, bunları siteden görebilirsiniz. Bir wifi noktası kapasama alanına girdiğinizde adsl kullanıcı adınız ve şifrenizle ağa bağlanabilirsiniz.
  • bi .oka yaramaz her kullanıcıya veriyolar onu hiç bir işe de yaramıyor
  • her kullanıcıya verilmiyor. netlimitz gibi paketlerin hediye olarak geliyor normalde ücretli.
    http://www.ttnetwifi.com.tr/servis_noktalari.html adresinden zoom yaparak çevrenizdeki noktaları görebilirsiniz.
  • Merhaba

Buradanhttp://www.ttnetwifi.com.tr/servis_noktalari.html görebilirsin

Cep telefonunda wifi desteği varsa (iphone, blackberry, nokia e71 vs gibi )bağlanabilirsin

Kullanmak için adsl hattın kullanıcı adı ve şifresi lazım (xxxx@ttnet olan) , eğer ayarladım unuttum diyorsan 444 0 375 den 5 nolu menüden öğrenebiliyorsun.

kolay gelsin
  • selamlar

bende de varmıs gecen bayagı işimize yaradı dışarıda iken,lakin sorgulamayı nasıl yapıyoruz acaba kac dk nın kaldıgını ?
  • Bağlantı sayfasında, başarılı bir şekilde girdikten sonra hoşgeldiniz sayfsaı çıkıyor dakikayı yazıyor orada. o sayfadan çıkış yapılacağı için kapatılmaması öneriliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bizimde varda sonuçta işletme değiliz bi işe yaramıyo
  • 600 dk Wİ-Fİ yerine 300 dk lık winn verselerdi daha makbule olurdu..
    ben 2 kere havaalanında kullandım.
  • kullanmayan varsa hayrıa biri verirse süper olur
  • aylık sıfırlanıyor mu bu
  • evet . paketin adı zaten aylık 600 dk.
  • slm paki sorgulamayı nasıl yapıyoruz müşteri hizmetleri bi b..tan anlamıyor yardım internetten nerde görebilirz
  • bağlandığın an wifi noktasında gözüküyor. şu an 600 dk da ek hediye var.
  • Peki bu 600dk. kaç MB yada GB'a tekabül ediyor? ve download hızı ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

Peki bu 600dk. kaç MB yada GB'a tekabül ediyor? ve download hızı ne kadar?

O an noktanın hızına, kaç kişi senle paylaştığına bağlı olarak, ne kadar indirebilirsen..
  • benim de var 600dk
    1 dk sını bile kullanmak nasip olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #TheNightMare# -- 29 Temmuz 2012; 3:22:46 >
  • saçma sapan şeyleri hediye ediyorlar sırf zam yapmak için. lan cebimde 3g var kim ne yapsın senin wifini. Sokağa çıkıp fellik fellik wifi noktası mı arıcam, hem de ttnet wifi noktası. Bi de cloud disk hediye ediyolar, o ayakla da zam yaptılar limitsize. Türkiye'nin teknolojiden anladığı bu işte. Hiç bir işe yaramayan şeyleri kakala, hizmette sınır yok sloganı ile. Google'ın beleş 5 gb'ını kullanıyorum mis gibi. Kim ne yapsın senin hediyeni.
  • Hediye değil aslında tarifemizin içine ekliyorlar biz bunun kaç dakikasının kaldığını nereden öğrenebiliriz ? sitede bulamadım ?
  • buna bağlanmak için ads kullanıcı adı ve şifresi mi yazılacak?
    yoksa email adresi ve şifre mi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.