Bildirim
Wi-Fi 600dk Paketim varmış
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ttnet wifi noktaları var, bunları siteden görebilirsiniz. Bir wifi noktası kapasama alanına girdiğinizde adsl kullanıcı adınız ve şifrenizle ağa bağlanabilirsiniz. -
bi .oka yaramaz her kullanıcıya veriyolar onu hiç bir işe de yaramıyor -
her kullanıcıya verilmiyor. netlimitz gibi paketlerin hediye olarak geliyor normalde ücretli.
http://www.ttnetwifi.com.tr/servis_noktalari.html adresinden zoom yaparak çevrenizdeki noktaları görebilirsiniz. -
Merhaba
Buradanhttp://www.ttnetwifi.com.tr/servis_noktalari.html görebilirsin
Cep telefonunda wifi desteği varsa (iphone, blackberry, nokia e71 vs gibi )bağlanabilirsin
Kullanmak için adsl hattın kullanıcı adı ve şifresi lazım (xxxx@ttnet olan) , eğer ayarladım unuttum diyorsan 444 0 375 den 5 nolu menüden öğrenebiliyorsun.
kolay gelsin -
selamlar
bende de varmıs gecen bayagı işimize yaradı dışarıda iken,lakin sorgulamayı nasıl yapıyoruz acaba kac dk nın kaldıgını ? -
Bağlantı sayfasında, başarılı bir şekilde girdikten sonra hoşgeldiniz sayfsaı çıkıyor dakikayı yazıyor orada. o sayfadan çıkış yapılacağı için kapatılmaması öneriliyor. -
Bizimde varda sonuçta işletme değiliz bi işe yaramıyo -
600 dk Wİ-Fİ yerine 300 dk lık winn verselerdi daha makbule olurdu..
ben 2 kere havaalanında kullandım. -
kullanmayan varsa hayrıa biri verirse süper olur -
aylık sıfırlanıyor mu bu -
evet . paketin adı zaten aylık 600 dk. -
slm paki sorgulamayı nasıl yapıyoruz müşteri hizmetleri bi b..tan anlamıyor yardım internetten nerde görebilirz -
bağlandığın an wifi noktasında gözüküyor. şu an 600 dk da ek hediye var. -
Peki bu 600dk. kaç MB yada GB'a tekabül ediyor? ve download hızı ne kadar? -
quote:
Orijinalden alıntı: hdblack35
Peki bu 600dk. kaç MB yada GB'a tekabül ediyor? ve download hızı ne kadar?
O an noktanın hızına, kaç kişi senle paylaştığına bağlı olarak, ne kadar indirebilirsen.. -
benim de var 600dk
1 dk sını bile kullanmak nasip olmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #TheNightMare# -- 29 Temmuz 2012; 3:22:46 > -
saçma sapan şeyleri hediye ediyorlar sırf zam yapmak için. lan cebimde 3g var kim ne yapsın senin wifini. Sokağa çıkıp fellik fellik wifi noktası mı arıcam, hem de ttnet wifi noktası. Bi de cloud disk hediye ediyolar, o ayakla da zam yaptılar limitsize. Türkiye'nin teknolojiden anladığı bu işte. Hiç bir işe yaramayan şeyleri kakala, hizmette sınır yok sloganı ile. Google'ın beleş 5 gb'ını kullanıyorum mis gibi. Kim ne yapsın senin hediyeni. -
Hediye değil aslında tarifemizin içine ekliyorlar biz bunun kaç dakikasının kaldığını nereden öğrenebiliriz ? sitede bulamadım ? -
buna bağlanmak için ads kullanıcı adı ve şifresi mi yazılacak?
yoksa email adresi ve şifre mi?
Benzer içerikler
- internet altyapısı yok ne yapmalıyım
- fatura üst sınırı nedir
- no wan ip warning ne demek
- eve fiber kablo çektirme ücreti
- hgw fiber güçlü modem
- zyxel modem kurulumu
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- hat takılı ama şebeke yok
- en hızlı internet
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X